Ana SayfaGüzellikEvde Kriyoterapi Yüz Bakımı Nasıl Yapılır?

Evde Kriyoterapi Yüz Bakımı Nasıl Yapılır?

Buz küplerini kısa süreli aralıklarla cildinize uyguladığınızda cildinizde yer alan şişliklerin indiğine ve cildinizin daha gerilmiş bir hale geldiğine şahit olmuşsunuzdur. Teknolojinin gelişmesiyle evde uyguladığımız buz kalıpları, cerrahi dünyada kriyoterapi adını aldı.

1970’li yıllarda Japonya’da ortaya çıkan Kriyoterapi, Avrupa ve ABD’deki sporcuların kaslarının rahatlamasına yardımcı olmasıyla tüm dünyaya yayıldı denebilir. Yaralanma veya herhangi bir sorundan kaynaklı şişliklerde uyguladığımız buz kalıpları iltihaplı alanları hem rahatlatır hem de uyuşturur. Ağrıyan eklemler ve migren gibi sorunlarda da kullandığımız buz kalıplarını cildinizde de kullanarak sağlıklı bir cilt elde edebilirsiniz.

Kriyoterapi cilde nasıl fayda sağlar?
Kriyoterapinin faydalarının başında cildi daha sıkı, daha pürüssüz, daha canlı hale getirmesi var. Özellikle göz altları ve yanaklarda kullanacağınız buz kalıpları cildinizin ışıltılı bir görünüm kazanmasına yardımcı oluyor.

Kriyoterapi Araçlarını veya Buz Kalıplarını Cildimize Nasıl Uygulamalıyız?
Cildinizin temiz olması ilk adımda çok önemli. Temiz cildinize nemlendirici serum veya yüz yağı uygulayarak buzların cildinizde rahatça hareket etmesini sağlayabilirsiniz. İkinci adımda Jade Roller yardımıyla, elmacık kemiklerinden burnunuzun ucuna doğru sakin hareketlerle cildinize masaj yapın. Yavaş yavaş cildinizin sıkılaştığını ve parlak bir görünüme kavuştuğunu hissedeceksiniz.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI