Ana SayfaYaşamEsthederm Sun SPA Konsepti, Four Seasons Bosphorus’ta 3. Yılına Merhaba Diyor

Esthederm Sun SPA Konsepti, Four Seasons Bosphorus’ta 3. Yılına Merhaba Diyor

Four Seasons Hotel Bosphorus büyük ilgi gören Institut Esthederm’in Sun SPA programıyla misafirlerini bu yaz da kişiye özel güneşlenme deneyimine davet ediyor.

Havuzun çevresindeki Boğaz manzaralı zarif kabanalarda, Sun Spa terapistleri tarafından cildin analiz edilmesiyle başlayan kişiye özel program, kişinin güneşe karşı hassasiyeti ve bronzlaşma hedeflerine uygun doğru ürünlerin uygulanmasıyla devam ediyor. Boğaz manzaralı kabanalarda sunulan bakım ve masajlar da Sun Spa deneyimini ayrıcalıklı kılıyor.

Institut Esthederm, güneşe karşı cildin adaptasyonunu arttırmayı hedefleyen ve bronzlaşırken aynı zamanda yaşlanma karşıtı bakımı da yapan patentli özel ürünlerin kullanıldığı Sun Spa programıyla Türkiye’de sadece Four Seasons Hotel Bosphorus The Spa’da özel bir güneşlenme deneyimi sunuyor. Maldivler, Puket, Dubai, Fransa gibi dünyada 14 noktada bulunan Esthederm Sun SPA konsepti, Türkiye’de sadece Four Seasons Hotel Bosphorus’ta bulunuyor. Bu program Esthederm ürünleriyle sağlıklı güneşlenmenin yanı sıra The Spa’nın açık havada sunduğu ayrıcalıklı masaj ve cilt bakım seçenekleriyle bu yıl da misafirlerine kişiye özel deneyim sunmaya devam ediyor.
Four Seasons Hotel Bosphorus’ta, Boğaz’ın eşsiz mavisine karşı konumlanan açık havuzun çevresindeki geniş dinlenme alanları ve kabanalarında Sun Spa terapistleri tarafından uygulanacak olan program, Esthederm güneş bakım ürünleri ile sağlıklı ve kalıcı bir bronzluk vadediyor. 

Güneş öncesi bakım ve güneş sonrası bakım olarak iki bölümden oluşan Sun Spa, ilk olarak cildin ölü hücrelerden arındırılması ve sonrasında cilt tipine göre doğru güneş ürününün uygulanması ile melanin üretimini sağlıyor, sağlıklı ve güzel bronzlaşmayı başlatıyor. Yumuşak ve parlak cilt, eşsiz ve uzun ömürlü bir bronzlaşma için hazırlanmış oluyor. 

Bir diğer bakım ölü hücreleri giderirken cildi yumuşatıyor ve güneşe hazırlıyor. Cilt pürüzsüz, yumuşak ve kadifemsi bir görüntüye sahip oluyor.

Gün bitiminde uygulanan güneş sonrası bakımla cildin ihtiyacı olan onarıcı ve yatıştırıcı bakım ürünlerinin rahatlatıcı bir masaj eşliğinde uygulanmasıyla program sonlanıyor. Bu bakım melanini onarıyor, hızlandırıyor ve ışıltılı bir cilt sunuyor. 

•    Güneş Öncesi Bakım        45 dakika
•    Güneş Sonrası Bakım        45 dakika
•    Vücut Bakımı            60 dakika

Sun Spa bakımlarına ek olarak uzmanlar tarafından misafirlere 20 dakikalık ayak bakımı, el bakımı, 45 dakikalık ayak refleksoloji, 30 dakikalık boyun ve sırt bakımı gibi ekspress bakımlar da sunuluyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI