Ana SayfaGüzellikEstee`den yeni Sensuous Noir

Estee`den yeni Sensuous Noir

Sensuous`ın 2008 de tanıtılmasıyla, Estee Lauder odunsu kehribar kokusunu, duygusallığın dışa vurulduğu ve bazı yönleriyle bayanları büyüleyici ve karmaşık yapan, ılık ışıldayan bir dünyaya davet ediyor. Bu sonbahar, Estee Lauder Sensuous Noir ile yeni, zengin ve daha derin duygular uyandıran, daha hafif ve baştan çıkarıcı gizemli kadını temsil ediyor. Sensuous Noir, kadının en feminen ve hatırlanan taraflarını ortaya çıkararak eritilmiş odunsu kokusuyla kalbin derinliklerine saplanıyor. Duygusallık, çok derin duyguların yaşanması ve bunların dışavurumu. İnsanların birçok ruh halini, duyguların birçok değişik siluetini, duyguların daha ışıltılı, derin ve gizemli olarak ifade edilmesini temsil ediyor Sensuous. 

Sensuous gibi Sensuous Noir ın özü de odunsu, bal ve kehribardan geliyor. Sensuous Noir`ın aynı zamanda yoğun çiçeksi derin kokusu duygusallık hissini daha da güçlendiriyor. Egzotik mor gül, gül özü ve baharatlı zambağın eklenmesiyle, koyu bir gece bahçesi atmosferi yaratılmış.  Sonuçta daha zengin duygusallık yaratan bir koku oluşmuş. 

Hafif, baştan çıkarıcı kadınsı siluetiyle Sensiouos Noir, onu kullanan bayanlara sıcaklık ve duygusallık sunuyor. Derin hisler uyandıran kadınsı Akord, egzotik mor çiçekler içeriyor. Tutkunun sembolü olarak değer biçilen, büyüleyici bir easansa sahip, zengin taç yapraklarıyla harmanlandırılmış gül esansı, gecenin kraliçesi olarak bilinen yasemin ise  kadifemsi taçyapraklarıyla ve son olarak da karabiber  bu çiçek demetine baharatlı bir canlılık getiriyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI