Ana SayfaGüzellikessence 2021 Sonbahar/Kış Sezonuna Yeni Ürünleriyle “Merhaba” Diyor

essence 2021 Sonbahar/Kış Sezonuna Yeni Ürünleriyle “Merhaba” Diyor

essence, yeni sezona hayvan dostu ve “Temiz Güzellik*” anlayışı ile güçlü bir giriş yapıyor. Çok sevilen Hello, Good Stuff!’ın mevcut ürün yelpazesine katılan yeni ürünleri CICA Yüz Kremi, Depuff Göz Serumu, Milky Yüz Nemlendirici ve Primer Serum Hydrate & Plump, en az %95 doğal içerikleriyle “Temiz Güzellik”e odaklanırken, %100 vegan formülleriyle hem cilde hem de doğaya iyi geliyorlar. Ayrıca essence; dudak dolgunlaştırıcıları, maskaralar, göz farı paletleri ve tekli farlar, takma kirpik yapıştırıcısı ve kaş şekillendirici ürünleriyle de güçlü bir makyaja damgasını vuruyor.

 
HELLO, GOOD STUFF! Milky Yüz Nemlendirici
%96 doğal içeriklerden oluşan Milky Yüz Nemlendirici, cilt bakım rutininde harikalar yaratıyor. Zerdeçal ve yulaf suyu içeren Milky Yüz Nemlendirici, hafif dokusu ile hızla emiliyor ve anında cildi rahatlatıyor. İster sabahları tazelenmek için ister makyaj bazı olarak, günlük kullanımda çok yönlü bir yardımcı oluyor. Boyutu ile de seyahatlerde her çantaya mükemmel şekilde sığarak kolaylık sağlıyor.
 
HELLO, GOOD STUFF! CICA Yüz Kremi
Cilt bakım rutinini tamamlamak için yatıştırıcı ve nemlendirici bir gündüz kremi olan CICA Yüz Kremi, tek başına veya fondöten altına bir astar olarak kullanılabiliyor. %99 doğal içeriğinde Hint kurusu, kaplan otu veya gotu kola olarak da bilinen centella asia özü bulunuyor. Kore cilt bakımının bu popüler içeriği, sakinleştirici bir etki yaratıyor. Ayrıca CICA Yüz Kremi; alkol, silikon ve yağ içermeyen formülü ile dikkat çekiyor.
 
HELLO, GOOD STUFF! Primer Serum Hydrate & Plump
HELLO, GOOD STUFF! Yüz Serumu, %95 doğal formülü ve yaban mersini özü gibi harika içerikleriyle günlük cilt bakımını bir üst seviyeye taşıyor.  Yüz serumu hyalüronik asit ve skualen içeriği sayesinde cildi nemlendiriyor ve dolgunlaştırıyor. Böylece cilt; genç, şımartılmış ve ışıltılı bir görünüme kavuşuyor.
 
HELLO, GOOD STUFF! Depuff Göz Serumu
Parlak gözler, artık hayal değil!Hyalüronik asit, kafein, salatalık suyu ve vegan kolajen içeren ve %97 doğal HELLO, GOOD STUFF! depuff göz serumunun nemlendirici formülü, yorgun görünen gözler için bir uyandırma takviyesi görevi görüyor.Kusursuz ve taze bir görünüm için gözlerin altına biraz serum sürmek yeterli oluyor.
 
What The Fake! Extreme Plumping Lip Filler Dudak Dolgunlaştırıcısı
Daha dolgun dudakların gizli silahı What The Fake! Extreme Plumping Lip Filler Dudak Dolgunlaştırıcısı, dudakları gözle görülür bir şekilde dolgunlaştırıyor. %0,3 biber özü sayesinde dudaklarda ekstra sıcak bir karıncalanma hissi yaratıyor. Hyalüronik asit ve E Vitamini ile de dudakları süper pürüzsüz hissettirmek için besliyor. Formül; alkol, silikon, yağ içermiyor ve dudakların doğal pH değerine tepki veriyor. Bu sayede, doğal dudak rengini yoğunlaştırıyor ve hafif bir renklendirme etkisi sağlıyor. Yapılan bir tüketici testinde, deneyenlerin %94’ü dolgunlaştırıcı etkiyi doğrulamış ve %92’den fazlası daha dolgun görünen dudakları onaylamıştır.
 
Cool Collagen Dolgunlaştırıcı Ruj
Yeni nesil ruj; dolgunlaştırıcı etki ve muhteşem renkleri bir arada sunuyor. Buzlu cam görünümlü kapaklı şık pembe altın bir tasarıma sahip Cool Collagen Dolgunlaştırıcı Ruj, silikon ve alkol içermiyor. Kolajen içerikli besleyici dokusu ince çizgileri gizliyor, pürüzsüzleştirici ve dolgunlaştırıcı bir etki sağlıyor. %100 vegan olan ve hyalüronik asit ile zenginleştirilmiş formülü dudakları nemlendiriyor, besliyor ve süper yumuşaklık hissi veriyor. Aynı zamanda, hafif bir karıncalanma etkisi ile dudaklara hoş bir tazelik katıyor. Hem doğal bir görünüm hem de parlak bir bitişe sahip yüksek kapatıcılık özelliği ile stilinizde sınır tanımayacaksınız!
 
Double Trouble Maskara
Süper cesur bir tasarıma sahip yenilikçi Double Trouble Maskara, güzellik tutkunlarının bir maskarada hayal ettiği her şeyi tek bir üründe sunuyor. Tek bir maskaranın yeterli olmadığı zamanlarda, 2’si 1 arada fırçalı maskara; ekstra hacimli, belirgin ve kıvrık kirpikler oluşturuyor. Elastomer tarafıyla hacim ve sonsuzluk, fiber tarafıyla belirgin ve kıvrık kirpiklerle rüya gibi bir görünüme hazır mısınız?
 
Lash Princess Curl & Volume Maskara
Popüler maskara serisinin en son üyesi Lash Princess Curl & Volume Maskara, benzersiz tasarımı ve akılda kalıcı pembe renk koduyla göz kamaştırıyor. Yer fıstığı şeklindeki fırçasıyla dikkat çeken maskara, kirpiklere mükemmel bir kıvrım ve harika bir hacim katıyor. Ortası dar ve uçları geniş fırça şekli sayesinde gözün dış ve iç köşelerindeki kirpiklere rahatça ulaşıyor, ekstra doku ve dolgunluk sağlıyor.
 
Göz Farı Paletleri
Yeni Göz Farı Paletlerinin sevilen şarkı sözlerinden esinlenen isimleri, makyaja eğlence katıyor. I like to MAUVE it ve BRONZED this way Göz Farı Paletleri, mini boylarıyla en küçük çantalara bile sığıyor. Paletler; hafif bir vanilya kokusu, yağsız dokuları ve çeşitli renk yelpazeleri ile öne çıkıyor. Leylak ve bronz olarak ayrılan paletler, mat ve metalik bitişlerle mükemmel renk uyumuna sahip altı adet yumuşak, yüksek pigmentli toz göz farından oluşuyor.
 
Soft Touch Göz Farı
Soft Touch Göz Farı çeşitleri ile abartılı veya yumuşak bir göz makyajı stili oluşturabilirsiniz. İki mat ve dört ışıltılı tona sahip göz farları, mini boyları ile her çantaya sığıyor ve her görünüme eşlik ediyor. Süper yumuşak dokusu ile uygulama kolaylığı sağlayan göz farları, E Vitamini içeriyor, yüksek kapatıcılığı sayesinde ise anında kalıcı ve havalı bir görünüm yaratıyor.
 
Brow Styling Soap Set Kaş Şekillendirici
Pratik mini formattaki kaş şekillendirici, kendinden emin bir kaş görünümü için ihtiyacınız olan her şeyi sunuyor. Sabunu andıran dokusu, fırça yardımıyla süper kolay uygulanıyor ve kaşları şekillendiriyor. Hafiflik hissi veren, uzun ömürlü ve şeffaf şekillendirici, her kaş rengine uyum sağlıyor. Kaş şekillendirici setin içindeki aynaya hızlıca bir göz atarak, anında çıkmaya hazırsınız!

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI