Ana SayfaErkek ModasıErmenegildo Zegna 2011 Yaz Koleksiyonu

Ermenegildo Zegna 2011 Yaz Koleksiyonu

Ermenegildo Zegna`nın ikinci yüzyılının ilk moda şovunda podyumda gerçek bir Avrupalı centilmenin portresi çizildi. Estetiğin canlılığı ile ölçülü bir vurdumduymazlık karıştırılarak yeni bir özgürlük keşfedildi.

Çok yönlü bir yaşam tarzına sahip, meraklı, her durumda en iyiyi yaşamaya hazır ve şık centilmenin mükemmel gardırobu yaratıldı. İster resmi ortamlarda olsun, isterse boş zamanlarda, İtalyan tarzı, yenilikçilik, konfor ve performansın bileşimiyle sunuluyor.

 Her zaman en yüksek kalitede ve çok hafif olan kumaşlar Zegna imzasına sahip. Sezonun önde gelen yenilikleri arasında “Silko”, “Silk Seersucker” (İpek Seersucker), “Crossover Seersucker Suits” (Yün/keten/ipek  Seersucker Takım Elbiseler) “Zero Weight” (Sıfır Ağırlık), “Micro Silk” (Micro İpek) ve  “Cool Effect Gardırobu” yer alıyor:

“Silko”, Zegna tarafından geliştirilen yeni bir pamuk ve ipek gabardin`den çok cepli spor blazer ceket; napa deri kenarlara ve deri kayışlara sahip. Rahat lüksün en güzel ifadesi olan bu ceket "hafif tarz" aksesuarlarla birlikte kullanılabiliyor; örneğin yumuşak geyik derisinden, kayış saplı Boston çanta ve klasik dana derisinden, örgülü kayış ayrıntıları olan yumuşak mokasenlerle.

“Silk Seersucker” (İpek Seersucker) geleneksel seersucker kumaşı yeni geliştirilen boyanmış bir ipek dokumayla güncelleyen yenilikçi yeni bir Zegna kumaşı… Yaz için günlük giysilere  dokulu parlaklık ve hafif serinletme performansı sağlıyor. Mükemmel bir  hafif ceket.

“Crossover Seersucker  Takım Elbiseler / Ceketler” Yenilikçi gündelik takım elbiseler. Lanificio Zegna tarafından geliştirilen Crossover (yün/keten/ipek) kumaş üzerinde uygulanan seersucker.  Fular ve deri kemer, görünüşü mükemmel bir şekilde  tamamlıyor. 

“Zero Weight” (Sıfır Ağırlık) Lanificio Zegna`nın metresi sadece 145 gram ağırlığındaki  "Trofeo 600" kumaşından üretien ceketler ve takım elbiseler, inanılmaz derecede hafif. Kumaş, süper ince merinos yünü ile % 15 ipeğin  yenilikçi bir karışımından oluşuyor ve 600`lük iplik sayısıyla tüm kumaşlar arsında en ince kumaş. 

“Microsilk” Zegna tarafından yazlık hafif  dış giysiler için geliştirilen yeni bir kumaş… Yumuşak ve lüks dokusunu, su geçirmeyen performansını bir reçine zarla işlemden geçirilen saf ipek liflerinden alıyor. Ermenegildo Zegna İlkbahar Yaz 2011 Koleksiyonu, deri ayrıntıları olan Microsilk kapşonlu parkayı öneriyor.

“Cool Effect gardırobu” Lanificio Zegna`nın kumaş yeniliği, doğrudan doğal güneş ışığından kaynaklanan sıcaklığa karşı koruma sağlıyor. 17 mikron çapındaki saf Avustralya yününden dokunan kumaşa özel bir işlem uygulanıyor ve böylece koyu renk kumaşların beyaz kumaşların özelliklerini vermesi  sağlanıyor.  İlkbahar Yaz 2011`de Zegna, blazer ceketleri, takım elbiseleri ve pantolonları içeren komple bir Cool Effect gardırobu sunuyor.

Koleksiyonu daha yakından incelemek için fotogaleriye tıklayın!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI