Ana SayfaSağlıkErkeklerin Seks Sırasında Düşündükleri 4 Şey

Erkeklerin Seks Sırasında Düşündükleri 4 Şey

1# Köpek Pozisyonunu Denemenizi İstiyorlar

Yapılan bir araştırmaya göre 800 erkeğe favori seks pozisyonu sorulduğunda, ortaya çıkan cevap doggy (köpek) pozisyonu olmuş. Bu nedenle erkekler partnerlerinin önyargılı olmadan önce bu pozisyonu denemelerini istiyor.
 
2# Vücudunuza Daha Fazla Güvenmenizi İstiyorlar

Biz kadınlar ne yazık ki kendi hemcinslerimiz tarafından bile sürekli olarak fiziksel görünümlerimizle eleştiriliyoruz. Kilo durumları, bölgesel fazlalıklar, belki daha küçük göğüsler… Erkekler şunu bilmenizi istiyor: Seks sırasında bedeninizle ilgili herhangi bir olumsuz düşünce barındırmıyorlar. Sadece o andaki zevkin tadını çıkarıyorlar ve sizden de bunu yapmanızı istiyorlar. Fiziksel nedenlerden kaynaklı ürkek tavırlarınız erkekler tarafından hemen hissediliyor ve bunu yaşamanızı istemiyorlar.
 
3# Hiç Duymadığınız Seks Pozisyonlarına Açık Olmanızı Umuyorlar

Yapılan araştırmalar erkeklerin yatakta farklı deneyimlere kadınlardan daha açık olduklarını gösteriyor. Kadınlar rutinin verdiği güveni severken erkekler cesur pozisyonları denemek istiyor. Filmlerde gördüğünüz pozisyonları denemeye ne dersiniz? Belki ayakta seks? Kulağa ateşli gelmiyor mu?

4# Orgazmınızı Önemsiyorlar

Erkek egosu gösteriyor ki aslında çoğu zaman kendi orgazmlarından ziyade sizinkini önemsiyorlar.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI