Ana SayfaDizi ve Film ÖnerileriEn Yeni Netflix Filmleri

En Yeni Netflix Filmleri

Aileniz, partneriniz ya da arkadaşlarınızla saatler süren film keyifleri yapmak gibisi yok! Siz de özellikle hafta sonları film izlemekten keyif alıyorsanız Netflix film önerilerimizi çok seveceksiniz. Bu içeriğimizde sık sık güncellemeler yaparak sizi en yeni Netflix filmlerinden haberdar edeceğiz. Netflix film önerileri serimizin sıkı takipçilerinin bundan memnun kalacağına eminiz!

Patlamış mısırınız, içeceğiniz ve koltuktaki yeriniz hazırsa başlıyoruz!

Son Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2020

Netflix’te 2020 Haziran Ayında Neler Var? : 2020 Haziran Ayı Netflix Filmleri

Netflix’in Haziran ayı filmlerini merakla bekleyeceksiniz!

The Last Days of American Crime (2020)

Filmin konusu: Bir çizgi roman uyarlaması olan film, soygun temasıyla dikkat çekiyor. Devletin tüm kanunsuz davranışları sona erdirecek zihin değiştiren bir sinyali aktive etmesinden önce son bir soygun planlayarak adeta jübile yapmak isteyen bir soyguncunun hikayesini izleyeceğiz.

IMDb puanı: 

The Last Days of American Crime 5 Haziran’da Netflix’te.

Yarına Tek Bilet (2020)

Filmin konusu: Dilan Çiçek Deniz ve Metin Akdülger’in başrollerinde yer aldığı filmi, Ankara’dan İzmir’e doğru yolculuğa çıkan iki yabancının kesişen hikayesini konu alıyor. 

IMDb puanı: 

Yarına Tek Bilet 19 Haziran’da Netflix’te.

Netflix’te 2020 Mayıs Ayında Neler Var? : 2020 Mayıs Ayı Netflix Filmleri

Netflix’in Mayıs ayında yayınlanmaya başlanacak filmlerini sizler için yazdık.

All Day and a Night (2020)

Filmin konusu: Jahkor’un babası bir suçludur. Babası gibi olmamaya çaba gösteren Jahkor, kendisini cinayetten yargılanarak hapis cezasına çarptırılmış şekilde bulur. Hapishanede babasıyla empati kurmak ve kendisini suça iten şeyleri düşünmek için epeyce zamanı vardır.

IMDb puanı: 5,9

All Day and a Night 1 Mayıs’ta Netflix’te.

The Half of It – Bir Bilsen (2020)

Filmin konusu: Romantik komedi türündeki gençlik filmi, arkadaşıyla aynı kişiden hoşlanan zeki ve çalışkan bir genç kızın hikayesini konu alıyor. 

IMDb puanı: 7,1

The Half of It (Bir Bilsen) 1 Mayıs’ta Netflix’te.

Netflix’te 2020 Nisan Ayında Neler Var? : 2020 Nisan Ayı Netflix Filmleri

Netflix’in Nisan ayında yayınlanmaya başlanacak filmlerini sizler için derledik.

Coffee & Kareem (2020)

Filmin konusu: Netflix yapımı yeni komedi filmi uğradığı bir iftira yüzünden kendisini ispat etmeye çalışan bir polis memurunun hikayesini konu alıyor. Şehrin en büyük suçlusunu yakalamak için gözünü karartan polis memuru komik olaylar zincirinde keyifli bir seyir sunacak. Başrollerde ise Ed Helms ve Taraji P. Henson’ı izleyeceğiz.

IMDb puanı: 

Coffee & Kareem 3 Nisan’da Netflix’te.

Recep İvedik 6 (2019)

Filmin konusu: Şahan Gökbakar’ın Recep İvedik serisinin altıncısında, karakter bu sefer kendisini Konya yolculuğuna hazırlarken Kenya’da bulur. Elbette sonrası pek çok saçma maceraya varacaktır.

IMDb puanı: 2,4

Recep İvedik 6,  10 Nisan’da Netflix’te.

Sergio (2020)

Filmin konusu: Dram türü filmde, ABD’nin Irak’ı işgal etmesinin ardından, bir Birleşmiş Milletler diplomatı olan Sergio’nun mesleğinin en zorlayıcı günlerini yaşamasına tanık oluruz. Filmin başrolünde Narcos’da Pablo Escobar’a hayat veren Wagner Moura var.

IMDb puanı: 7,0

Sergio 17 Nisan’da Netflix’te.

The Willoughbys / Willoughby Ailesi​ (2020)

Filmin konusu: Netflix’in animasyon türü bu filminde, bencil ebeveynleri tarafından terk edilen dört çocuğun atıldıkları maceraları, aile olma kavramını yeniden keşfetmenin sıcaklığıyla hissedeceksiniz.

IMDb puanı:

The Willoughbys / Willoughby Ailesi​ 22 Nisan’da Netflix’te.

Netflix’te 2020 Mart Ayında Neler Var? : 2020 Mart Ayı Netflix Filmleri

Netflix’in Mart ayında yayına girecek film yapımlarını beğeninize sunuyoruz. İzlemek istediklerinizi şimdiden listenize ekleyin!

Spenser Confidential (Spenser Kanunları) 2020

Filmin konusu: Eski bir polis ve aynı zamanda eski bir mahkum olan Spenser, iki polisin şüpheli ölümünü çözmek için dövüşçü Hawk ile bir araya gelerek gizemi çözmeye çalışır. Mart ayının aradığınız aksiyon filmine hazır olun.

IMDb puanı: 

Spenser Confidential 6 Mart’ta Netflix’te.

Sitara: Let Girls Dream (Sitara: Kızların Hayatı Sönmesin) 2019

Filmin konusu: 8 Mart Kadınlar Günü’nde izleyebileceğiniz en anlamlı yapımlardan biri. Bu sessiz kısa film, 1970’lerde Pakistan’da pilot olma hayali kuran 14 yaşındaki Pari’nin babasının onu yaşlı bir adamla evlendirme planları yapmasını konu alıyor.

IMDb puanı: 

Sitara: Kızların Hayatı Sönmesin 8 Mart’ta Netflix’te.

7. Koğuştaki Mucize (2019)

Filmin konusu: 7 yaşındaki kızı ile aynı zeka yaşına sahip bir baba, bir çocuğun ölümüyle suçlanır. Suçsuzluğunu ispat etmeye çalışırken adaletle sınanan babanın hikayesi, Aras Bulut İynemli’nin oyunculuğuyla da gerçek bir drama dönüşüyor.

IMDb puanı: 8,3

7. Koğuştaki Mucize 11 Mart’ta Netflix’te.

Lost Girls (2020)

Filmin konusu: Mari Gilbert kızı kaybolmuş gözü kara bir annedir. adeta deliye döner. Polislerin çabasını yeterli bulmayan Mari, kızını bulmak için kendi işe koyulur. Araştırmaları bambaşka sonuçları ve geçmişte kalan cinayetleri açığa çıkarır.

IMDb puanı: 5,9

Lost Girls 13 Mart’ta Netflix’te.

Karakomik Filmler 1 (2019)

Filmin konusu: Cem Yılmaz’ın yepyeni film çalışması Karakomik Filmler 1, Kaçamak ve 2 Arada adlarında iki ayrı filmden oluşuyor. 

IMDb puanı: 6,5

Karakomik Filmler 1, 20 Mart’ta Netflix’te.

Netflix’te 2020 Şubat Ayında Neler Var? : 2020 Şubat Ayı Netflix Filmleri

Netflix’te Şubat ayında yayınlanacak filmleri sizin için derledik!

Horse Girl (2020)

Filmin konusu: Alison Brie’nin başrolünde yer aldığı dizide, el sanatlarına, atlara ve suç dizilerine ilgi duyan, sosyal olarak daha kendi halinde yaşayan genç bir kadının hayatının rüyaları tarafından nasıl etkilendiğini izleyeceksiniz.

IMDb puanı: 5,9

Horse Girl 7 Şubat’ta Netflix’te.

To All the Boys: P.S. I Still Love You (Sevdiğim Tüm Erkeklere: Not: Seni Hâlâ Seviyorum)

Filmin konusu: İlk filmin büyük beğeni toplamasının ardından 2. film 2020’de sizlerle! Genç çiftimizin aşklarına dolu dizgin devam ederken ummadık bir zamanda mektup sahiplerinden biri çıkageliyor ve ortalık bir nebze karışıyor!

IMDb puanı: 6,1

Sevdiğim Tüm Erkeklere: Not: Seni Hâlâ Seviyorum 12 Şubat’ta Netflix’te.

Netflix’te 2020 Ocak Ayında Neler Var? : 2020 Ocak Ayı Netflix Filmleri

Yeni yıla girdiğimiz ilk Ocak ayında Netflix keyifli filmler sunuyor. İşte 2020 Ocak ayının Netflix platformunda yer alacak dikkat çeken filmleri!

Köstebek (Donnie Brasco)

Filmin konusu: Bir FBI ajanı olan Joe Pistone, Donnie Brasco takma adıyla işi gereği gizli bir görevdedir. Uzun süredir gizli görev gereği mücevher hırsızlığı yapan ve mafyanın içine sızan ajan, kendini bu hayata fazla kaptırır. 1997 yapımı filmin başrolünde Al Pacino ve Johnny Depp bulunuyor.

IMDb puanı: 7,7

Köstebek 1 Ocak’ta Netflix’te.

Lego Filmi (The Lego Movie)

Filmin konusu: Bir dönemin vazgeçilmez oyuncakları Legolar dünyasına hazır mısınız? Legoların dünyasında geçen filmde, Emmet’ın maceralarını izleyeceksiniz. Sıradan bir hayat süren Emmet, bir anda kendisini dünyayı kurtarmaya çalışırken bulur. Peki bir kahramanla karıştırılan Emmet bu zorlu görevi tamamlayabilecek mi?

IMDb puanı: 7,8

Lego Filmi 1 Ocak’ta Netflix’te.

Netflix’te Aralık Ayında Neler Var? : 2019 Aralık Ayı Netflix Filmleri

Aralık 2019’da Netflix’te yayınlanacak film önerilerini sizler için bir araya getirdik:

Pet Sematary (Hayvan Mezarlığı)

Filmin konusu: Ölen kedilerini bir mezarlığa gömen aile bir süre sonra kedilerinin tekrar hayata döndüğünü fark eder. Bu olayın ardından kızlarını kaybeden aile, gizemli mezarlığa kızlarını gömerek tekrar hayata döndürmeyi umarlar. 

IMDb puanı: 5,8

Hayvan Mezarlığı 1 Aralık’ta Netflix’te.

Marriage Story

Filmin konusu: Dram türündeki film Adam Driver, Scarlett Johansson, Laura Dern’den oluşan etkileyici kadrosuyla dikkat çekiyor. Marriage Story, evlilikleri bitmek üzere olan bir yönetmen ve oyuncu eşinin boşanma hikayesini konu alıyor.

IMDb puanı: 8,3

Marriage Story 6 Aralık’ta Netflix’te.

Phantom Thread

Filmin konusu: Reynolds Woodcock ve kız kardeşi Cyril, önemli isimleri giydiren iki ünlü terzidir. Gözde bir bekar olan Reynolds Woodcock, pek çok kadınla arkadaşlığını sürdürürken ilhamını da onlardan alır. Ancak bir gün karşısına öyle bir kadın çıkar ki, bütün esin kaynağı o oluverir.

IMDb puanı: 7,5

Phantom Thread 7 Aralık’ta Netflix’te.

Lady Bird (Uğur Böceği)

Filmin konusu: Christine McPherson, annesi gibi olmaktan kaçınsa da günün sonunda ona dönüşmekten mutlu olmayan genç bir kızdır. Bundan yola çıkan film, Christine’in üniversiteye geçiş sürecinde yaşadıklarını, annesiyle yaşadığı sorunları ve ergenlik problemlerini ele alıyor. Filmin başrolündeki isim ise genç yeteneklerden Saoirse Ronan.

IMDb puanı: 7,4

Lady Bird 7 Aralık’ta Netflix’te.

6 Underground

Filmin konusu: Ryan Reynolds’ın başrolde olduğu aksiyon filminde, birkaç zengin ismin şehri suçlulardan korumak için kendilerini ölü olarak göstermelerine ve akabinde gelişen polisiye maceralarına tanık olacaksınız.

IMDb puanı: 

6 Underground 13 Aralık’ta Netflix’te.

,

The Two Popes

Filmin konusu: Anthony Hopkins, Jonathan Pryce ve Juan Minujin’i bir araya getiren oyuncu kadrosuyla dikkat çeken film, Katolik Kilisesi’nde karşıt görüşlerdeki iki adamın rekabetini konu ediniyor.

IMDb puanı: 7,7

The Two Popes 20 Aralık’ta Netflix’te.

2019 Kasım’da Netflix’e Yeni Hangi Filmler Eklenmişti? : 2019 Kasım Ayı Netflix Filmleri

Kasım 2019’da Netflix’te yayınlanacak film önerilerini sizler için bir araya getirdik:

The King

Filmin konusu: 2019 yapımı film genç yetenekleri bir araya getiren muhteşem kadrosuyla dikkat çekiyor. Timothée Chalamet, Robert Pattinson ve Lily-Rose Depp’in rol aldığı film dram ve tarih öğelerini içeriyor. Filmde, tahtı ve ailesini reddederek halk ile iç içe yaşamını sürdüren başına buyruk prens Hal’in babasının ölümüyle birlikte Kral Henry V olarak tahta geçmek zorunda kalmasına ve akabinde yaşadıklarına şahit olacağız. 

IMDb puanı: 7,0

The King 1 Kasım’da Netflix’te.

Sherlock Holmes: A Game of Shadows (Sherlock Holmes: Gölge Oyunları)

Filmin konusu: 2011 yılında izleyiciyle buluşan Sherlock Holmes serisinin ikinci filmi Sherlock Holmes: Gölge Oyunları, zeki dedektif Sherlock Holmes ve partneri Dr. Watson’ın yeni maceralarını gözler önüne seriyor. Robert Downey Jr. ve Jude Law’ın muhteşem oyunculukları da cabası.

IMDb puanı: 7,5

Sherlock Holmes: A Game of Shadows 1 Kasım’da Netflix’te.

Mad Max (Çılgın Max)

Filmin konusu: 1979 yapımı film genç Mel Gibson’ın canlandırdığı bir polis hikayesini konu alıyor.

IMDb puanı: 6,9

Mad Max 1 Kasım’da Netflix’te.

Darkest Hour (En Karanlık Saat)

Filmin konusu: Kefaret, Aşk ve Gurur gibi filmlerin yönetmen koltuğundaki Joe Wright’ın 2017 yapımı filmi Darkest Hour İkinci Dünya Savaşı’nın ilk yıllarında Winston Churchill’in, Hitler’in ordusuna karşı verdiği mücadeleyi anlatıyor.

IMDb puanı: 7,4

Darkest Hour​ 3 Kasım’da Netflix’te.

Let It Snow (Aşk Baharı Beklemez)

Filmin konusu: Netflix’in Sabrina’sı Kiernan Shipka’nın başrolde olduğu film kış romantizmini hissetmek isteyenler için bire bir. Gracetown kasabası büyük bir kar fırtınası yaşar. Noel arifesine denk gelen bu fırtına haliyle insanları evlerine hapseder. Krizi fırsata çevirmekte gecikmeyen bir grup lise öğrencisi ise bir araya gelir.

Let It Snow 8 Kasım’da Netflix’te.

The Hateful Eight

Filmin konusu: Quentin Tarantino’nun yönetmenliğindeki The Hateful Eight filmi kadrosuyla da göz dolduruyor. Film Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Jennifer Jason Leigh gibi isimleri bir araya getiriyor.

IMDb puanı: 7,8

The Hateful Eight 14 Kasım’da Netflix’te.

The Irishman

Filmin konusu: Martin Scorsese’in yönettiği The Irishman, biyografi özelliğiyle dikkat çekiyor. Bir mafya tetikçisi olan Frank Sheeran’ın hayatını konu alan filmin başrolünde ise Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci gibi usta isimleri izliyoruz.

IMDb puanı: 8,5

The Irıshman 27 Kasım’da Netflix’te.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI