Ana SayfaModaEn dişi Ceyo: Amazon

En dişi Ceyo: Amazon

Belki de bütün yılın en heyecanlı anı, tatil hazırlığı yapmak… Seyahat bavulunuzu hazırlarken gündüz, gece ve deniz için ihtiyaç duyacağınız sandalet, terlik ve ayakkabı modelleri, Türkiye genelindeki yüzlerce Ceyo satış noktası ve Ceyo Store’larda sizleri bekliyor.

Yüzde yüz yerli üretim yaparak,  47 yıldır Türkiye’nin Ayak Sesi olan Ceyo, 2010 İlkbahar/ Yaz sezonu için hazırladığı New Generation serisi ile çok iddialı. Amazon, Hawaii ve Splash koleksiyonlarında,  dinamik, çarpıcı ve konforlu giyinmeyi sevenlere hitap eden Ceyo, özellikle genç kızlar ve delikanlıların beğenisini topluyor.

New Generation konseptinin yıldızı ise adından da anlaşılacağı gibi oldukça dişi bir koleksiyon olan Amazon! Pamukşekeri Pembesi, ışıl ışıl siyah, kristal gibi şeffaf, cıvıl cıvıl fuşya ya da her zaman masum beyaz arasında seçim yapmakta zorlanacağınız bu özel ayakkabılar, plajda da göz kamaştırmak isteyenler için. Tatile gittiğinizde gece ayrı ayakkabı, şehirde alışveriş için ayrı ayakkabı, plajda suya girmek için yeni bir terlik aramak istemiyorsanız, bir tane Amazon alıp, kalan vaktinizi eğlenmeye ayırın. Tatil bavulu için özel ambalajı ile sunulan bu iddialı model, ayağınızdaki kumları çantanıza taşımadan pratik şekilde toparlanmanıza da imkan veriyor.

Canlı renkleriyle fark edilmeyi sevenlerin tercihi olan Amazonlar, hafif ve kullanışlı ürün tasarımıyla, parmak arası ve sandalet konseptini bir araya getiriyor. Bu özel modelin hem iddialı bir şekilde parlamasının hem de suya dayanıklı ve uzun ömürlü olmasının arkasında yatan sır ise hijyenik TPU malzemesi ile hazırlanarak şık taşlarla süslenmiş olması. Sadece 45 lira olan fiyatıyla kendini genç hisseden tüm hanımların sevgisini kazanan Amazon serisi, 35-41 numara ayakkabı giyenler için üretilmiş.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI