Ana SayfaYaşamEn Anlamlı Yeni Yıl Hediyesi hayalleredokun.com'da

En Anlamlı Yeni Yıl Hediyesi hayalleredokun.com’da

Yeni yılda herkes yeni umutlar, hayaller, güzel dilekler ve yaşam enerjisi dilemekle birlikte sağlık ve huzurla geçmesini ister. Bu temennilerden yola çıkarak sevdiklerinizi mutlu etmek için alınan hediyelerin anlamı da büyük oluyor. Bu yıl siz de hayalleredokun.com adresinden seçeceğiniz her hediye ile hem yakınlarınızı mutlu ederken hem de Cerabral Palsy’li çocukların eğitimi ve tedavilerine destek olabilirsiniz.
Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı, hayalleredokun.com adresinde birbirinden güzel yeni yıl hediye seçenekleri sunuyor. Anahtarlıklar, termos mug’lar, bardak altlıkları, yastık kılıfları, bez çanta ve cüzdanlar, magnet ürünleri gibi hediyelik eşya ürünlerinin yanında kitap ayraçları ve not defteri çeşitleri ile kırtasiye ürünlerine de geniş skalasında yer veriyor.

Tüm mutlu günlerinizde yanında
Yeni yıl hediyelerinizin yanı sıra şık tasarımlı nikah davetiyeleri, nikah ve yeni doğan magnetleri ile mutlu günlerinizi sevdiklerinizle paylaşırken Cerebral Palsy’li çocuklara destek olmaya devam edebilirsiniz.

Cerebral Palsy nedir?
Cerebral Palsy, gelişimini tamamlamamış beynin doğum öncesi, doğum sırası veya doğum sonrası dönemde hasar görmesiyle oluşan, bebeklik ve çocukluk döneminde en sık rastlanan ancak buna karşın en az anlaşılan engellilik durumudur. Dünya genelinde 17 milyon Cerebral Palsy’li kişi yaşamaktadır. Türkiye’de her yıl 6.000’den fazla bebek Cerebral Palsy tanısı almaktadır.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI