Ana SayfaYaşamEMAAR SQUARE MALL’DAKİ #EMAARLOVE PARTİSİNE ÖNEMLİ İSİMLER KATILDI

EMAAR SQUARE MALL’DAKİ #EMAARLOVE PARTİSİNE ÖNEMLİ İSİMLER KATILDI

Eğlence ve keyifli alışverişin merkezi Emaar Square Mall’un meydan katında Louis Vuitton ve Hermes gibi markaların arasında yer alan Art Center’da gerçekleşen sokak stili temalı, #emaarlove şehre dönüş partisinde sosyal medya, sinema ve moda basınının önde gelen isimleri bir araya gelerek doyasıya eğlendiler.

Açık alanda kaykay performansının gerçekleştiği partide, alandaki Lotus yarış otomobili, izleyenlerin ziyaretine açıldı. İkramların Emaar bünyesinde yeni açılan lüks segment otel Address Istanbul’un dünya mutfağı özel mönüsüyle geceye zetten kattığı yapıldığı partiye 300’ün üzerinde isim katıldı. Partiye katılanlar arasında, Özge Ulusoy, İrem Helvacıoğlu, Sitare Akbaş, Sahra Şaş, Elçin Afacan, Gökhan Keser, Tuan Tunalı gibi isimler yanında birçok influencer, moda basınının önemli isimleri ve İstanbul’un önemli kanaat önderleri yer aldı.

DJ Canan Soylu’nun hareketli listesiyle gece boyu dans eden topluluğa, kaykay takımı sundukları performansla heyecanlı anlar yaşattı. Streetstyle yani “sokak tarzı” konseptli parti için Art Center alanının iç duvarları graffiti sanatçılarının işleriyle bezenirken, çağdaş sanata dair isimlerin eserleriyle katılanlar müzik, sanat ve eğlencede doyuma ulaştı.

Emaar Square Mall’un yeni sezonda planladığı projelerden ilki olan Streetstyle Party, yıl boyu gözlerin Emaar’da olacağının sinyallerini verdi. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI