Ana SayfaYaşamEmaar Square Mall’da Karnaval Tadında Haziran Ayı Etkinlikleri Başlıyor!

Emaar Square Mall’da Karnaval Tadında Haziran Ayı Etkinlikleri Başlıyor!

18 Haziran Cumartesi saat 15:00’de Atölye Pukina ile “Canlı Çiçek Atölyesi” nde Sibel Aydın çiçek tasarımının inceliklerini göstereceği workshop etkinliğinde, katılımcılarla beraber birbirinden şık buket aranjmanları yapacak.
 
19 Haziran Pazar saat 15:00’de ünlü moda tasarımcısı Aslı Jackson sürdürülebilir moda üzerine vereceği “Sustainable Fashion Workshop” da katılımcılar ile beraber upcycling çalışması gerçekleştirecek. Moda ve sürdürülebilirlik üzerine merak edilen bir çok konu hakkında bilgi birikimini Emaar Square Mall’da gerçekleşecek atölyesinde paylaşacak.
 
25 Haziran Cumartesi saat 15:00’de ünlü fenomen Hale Larisa öncülüğünde gerçekleştirilecek parfüm atölyesi katılımcılara kendi imza parfümlerine yaratma imkanı sağlayacak. Parfüme ve kokuya dair bilinmeyen her şey muhteşem kokular eşliğinde Emaar Square Mall’da!
 
26 Haziran Pazar saat 15:00’de ünlülerin tercihi Toubiq markasının kurucusu Tuğba Doğan ile “Hasır Şapka Atölyesi”nde katılımcılar sezonun en trend parçaları arasında yer alan hasır şapkalarını kendileri tasaralayacaklar. Keyifli zaman geçirirken el yapımı kişiye özel kendi yarattıkları şapkaları ile unutulmaz bir kişiselleştirme deneyimi de yaşamış olacaklar.
 
Emaar Square Mall Haziran ayı etkinlikleri katılımcılarına unutulmaz deneyimler yaşatacak!
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI