Ana SayfaDekorasyonElegan, Zamansız ve Zarif: Emilge's

Elegan, Zamansız ve Zarif: Emilge’s

Seramik sanatçısı Emilge Cimilli’nin tasarladığı Limoges porselenden yapılmış incecik muglar fırından çıkar çıkmaz sahibiyle buluşuyor.
 
Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik bölümünden birincilikle mezun olan Emilge Cimilli, Güngör Güner ve Jale Yılmabaşer gibi önemli seramik sanatçılarının öğrencisi olarak başladığı yola, kendi atölyesi ‘Emilge’s’ ile devam ediyor. Minyatür, kaligrafi ve ebru sanatları üzerine önemli isimlerden eğitimler alan Cimilli, birçok karma sergiye davet alarak katılımda bulunmuş.
 
İstanbul Beykoz’da yer alan atölyesinde hem tasarımlarını gerçekleştiren hem de dersler veren seramik sanatçısının yarattığı objeler arasında tamamen el yapımı bardaklar, tabaklar ve vazolar yer alıyor. Üzeri altın işlemeli modeller zamansız karakteriyle her stile uyum sağlamayı başarıyor. Sizi mutlu hissettirecek her parçayı günlük olarak kullanması konusunda tüketicisini yüreklendiren markanın hikayesini kurucusu Emilge Hanım’dan dinleyecek olursak: “2014 yılında atölyemi açtım ancak henüz bir isim bulamamıştım. İlk müşterim sevgili Fem Güçlütürk (Labofem) ‘Emilge’ gibi bir adın varken neden başka isim arıyorsun.’ dedi ve Emilge’s böylece doğmuş oldu.”

Emilge’s kurulduğunda sadece kurumsal firmalar, cafeler ve restoranlarla çalışıyorken pandemi sürecinin başlamasıyla artık bireysel tüketicilere satışa kapılarını açtı.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI