Ana SayfaMücevherECCE, Işıltısını Yansıtmaya Devam Ediyor

ECCE, Işıltısını Yansıtmaya Devam Ediyor

Türkiye’nin en kıymetli mücevher ustalarının elinden çıkan, pırlanta kalitesi açısından ödün vermeyen mücevherlerden oluşan tasarımlar sunan ECCE, markayla özdeşleşen pırlantalı harf plaka kolye ve şanslı charmlar ile parıltılı bir şıklık sunuyor. 
 
Birbirinden özel zanaatkar pırlanta ve tasarımlara sahip koleksiyonlar sunan ECCE, kullananların kendisini iyi hissedebileceği, baktıkça yüzünde mutluluğa sebep olacak, zarif ürünler tasarlamaya devam ediyor.
 
“ECCE Pırlantalı Harf Plaka Kolye” tüm dikkatleri üzerine çekiyor
 
“ECCE Harfleri” ile özleşen marka, yeni yıl ile birlikte yeni pırlantalı plaka harf kolyeleriyle göz kamaştırıyor. Dikdörtgen formunun tam ortasında sevdiğinize veya kendinize ait harfin pırlanta ile mıhlanarak tasarlandığı yeni kolyeler, tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Tasarımın üst kısmında yer alan “Happy Star” ise markanın amblemi ile bütünleşerek yıldız ışıltısını yansıtıyor.
 
Mutluluk ve şans getiren charmlar
 
İster ip, ister altın bilekliklerinizle, isterseniz de kolye olarak kullanılabileceğiniz “ECCE Şanslı Charmlar”  mutluluk ve şans getiriyor. Tasarımlarında fonksiyonelliği öne çıkartan ECCE, hem kolye hem de bileklik olarak kullanılabilen charmlar ile fonsiyonel bir şıklık sunuyor. Şimdilik; baget, yuvarlak ve dikdörtgen formlarda 3 farklı modele sahip olan koleksiyona ait charmlar istenilen model ve renkte tasarlanabiliyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI