Ana SayfaYaşamEagles & Butterflies Big Burn İstanbul Kapsamında RX Istanbul’da

Eagles & Butterflies Big Burn İstanbul Kapsamında RX Istanbul’da

Uluslararası elektronik müzik sahnesinin başarılı isimlerinden Eagles & Butterflies, #BigBurnNights kapsamında 25 Ocak Cuma gecesi RX İstanbul’da.

Downtempo’dan house’a, techno’dan deep house’a uzanan prodüksiyonları ile 
dans pistlerinde ayak basılmadık yer bırakmayan, 2016’da  Innervisions  etiketinden yayınladığı “X” parçasıyla hayli sükse yapan Los Angeles’lı Eagles & Butterflies (Chriss Barrat), Burn Enerji İçeceği ev sahipliğinde 25 Ocak Cuma RX’in dans pistini eskitmeye geliyor. Dixon, Ame, DJ Tennis, John Digweed, Maceo Plex gibi dans müziğin prestijli isimleri tarafından desteklenen Eagles & Butterflies bu yıl Mixmag’da en iyi çıkış yapan sanatçılardan biri olarak da seçildi. Dj Magazine’de  sayısız kez yer alırken, kendisine gelen remix tekliflerinin %90’ını geri çeviren, asıl tutkusunun techno’dan çok vokalli canlı müzik olduğunu dile getiriyor.
 
Tomorrowland, Circoloco, Coachella, Secret Garden Party gibi bir çok etkinlikte setleriyle katılımcıları ateşleyen  Eagles & Butterflies ile 25 Ocak Cuma gecesi elektronik müziğin ateşli rüzgarları RX’i saracağa benziyor. Hatıralarda yer alacak bu özel gecede katılımcılara en rahat ayakkabılarını giymelerini öneriyoruz.
 
Türkiye’de ve dünyada elektronik müziğe yön veren Burn Enerji İçeceği’nin birbirinden eğlenceli etkinliklerinden haberdar olmak ve hiçbirini kaçırmamak için sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI