Ana SayfaModaDünyayı MBB X Vogue Eyewear Modellerinin Ardından Görmeye Hazır Mısınız?

Dünyayı MBB X Vogue Eyewear Modellerinin Ardından Görmeye Hazır Mısınız?

Koleksiyon ve #MBBDiaries kampanyası kapsamında Vogue Eyewear kreatif ekibiyle bir kez daha ortak çalışma fırsatını yakalamanın çok hoşuna gittiğini belirten Millie BobbyBrown; “Hayatım boyunca ve kariyerimi şekillendiren süre içerisinde bir sürü güzel şehirde vakit geçirebildiğim için kendimi şanslı görüyorum. Seyahat etmeye bayılıyorum. Başka kültürleri ve trendleri keşfetmek benim için her an yeni bir ilham kaynağı oluyor. Geçen yıl seyahat edememiş olsak da, umarım bu koleksiyon insanların yüzünü güldürür ve bir anlığına da olsa kendilerini başka bir yerdeymiş gibi hissetmelerini sağlar.” dedi.

Dört eklektik modelin yer aldığı bu özel kapsül koleksiyon kalite ve modaya uygun tasarım açısından tam puan alıyor. Marbella’nın rahat havası, Londra’nın gergin bireyselliği, Los Angeles’ın jet sosyetelere has iyimserliği veya New York’un yüksek enerjili modasından esintiler taşıyan modeller Millie’nin en sevdiği şehirlerin ruhunu, sezonun en moda tonlarında yakalıyor. 

Şekiller ve renkler söz konusu olduğunda, önemli olan etki yaratırken aynı zamanda eğlenmektir. Parlak, transparan pastel renkler, koyu siyah ve vintage kaplumbağa deseni tonları, heykelsi asetatlar, özel sap uçları, sade metal çizgiler ve çok daha fazlasının yer aldığı koleksiyonda, nereye gidiyor olursanız olun, ruh haliniz ne olursa olsun, size uygun bir #MBBDiaries modeli bulabilirsiniz. 

Dünyayı MBB X Vogue Eyewear modellerinin ardından görmeye hazır mısınız? Modelinizi seçin ve bu eşi benzeri olmayan gezide bize katılın.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI