Ana SayfaDüğünDüğününüzde Gwen Stefani makyajı

Düğününüzde Gwen Stefani makyajı

Gwen Stefani Gavin Rossdale ile rüya gibi bir düğünle evlendi. Kusursuz balık kuyruğu gelinliğini muhteşem ve bir o kadar naturel bir makyajla noktaladı. Sizde en özel gününüzde En özel gününüzde Gwen Stefani gibi naturel ve kusursuz bir makyaja sahip olmak için MAC Events Team`den Nihal Dinç`i dinleyin…

Gwen Stefani düğün makyajı nasıl yapılır?

Gwen Stefani ’nin düğün makyajı genel anlamda oldukça sade ama göz ve dudaklara fokuslanmış. Her makyajda şart olan profesyonel bir ten uygulaması ile başlanmış. Bu teni elde etmek için örtücü özelliği yüksek olduğu halde kendi teninize yakın naturel ve saten bir sonuç elde edeceğiniz Studio Sculpt Fondöten’i tercih edebilirsiniz. Fondöten uygulamasında eşit dağılmış homojen bir görüntü elde etmek çok önemli. Öncelikle Prep&Prime makyaj baz kremi ile cildinizi makyaja hazırlayarak fondöten uygulamasında 187 no’lu çift kıl yapısına sahip fondöten fırçasını kullanmanızı öneririm. Göz altlarında incecik yapılı ve naturel kapatıcılıktaki Select Cover Up Concealer kullanılabilir.

Gwen Stefani’nin kaşları geçtiğimiz sezonların modasına uygun olarak kavisli. Bu sezon bu tarz bir kaşa Lingering Kaş Kalemi ile daha dolgunlaştırılarak modern bir görüntü yakalanabilir. Kaşların altındaki highlight uygulaması düğün makyajında sıkça tercih ediliyor başarılı bir sonuç için aydınlatmada Dazzlelight Far kullanılabilir. Göz üzerine Cranberry far sürülerek pembe tonlardaki bu gölgeleme yapılabilir. Düğün için M.A.C make up artistleri tarafından da sıklıkla tercih edilen yoğun ve sık efekte sahip 1 no’lu takma kirpik kullanılarak Stefani’nin sade ama çarpıcı bakışları yakalanabilir. Takma kirpik makyajını eyeliner ile tamamlamak gerekir. Ünlü sanatçının göz makyajında takma kirpik efekti yoğunca bir eyeliner uygulaması ile vurgulanmış. Bu uygulama için Black Boot Liquid Eyeliner kullanılabilir. Takma kirpiğe son şekili vermek ve bakışlardaki derinliği vurgulamak için Zoom Fast Black Lash maskara tercih edilebilir.   

Yanaklardaki parlaklık için Mineralize Skinfinish Soft and Gentle Pudra kullanılabilir ve taze bir pembelik yapalamk için Dame Toz allık ile vurgulama yapılabilir.  

Kırmızı ruju Alameti Farikası haline getiren Gwen Stefani sahne performanslarında ve günlük hayatında Ruby Woo tercih eder. Fakat gelinliğinin eteklerindeki ve duvağındaki pembe geçişler nedeni ile düğün makyajında Plumful ruj tercih etmiş. Bu ruju kontürlemekte ise Half Red dudak kalemi kullanılmış.

Makyajı bitirirken Prep&Prime Transparant Finishing Pudra az miktarda bir fırça yardımı ile tüm yüze uygulanabilir. Bu ürün sayesinde tüm düğün boyunca makyajının kalıcı olmasını sağlayabilirsiniz. Yaz aylarında sıcak bazen kuru bazen nemli havs sartlarının makyajınıza olumsuz etkileri olabilir. Prep&Prime fikse eden pudrası dışında makyaja zarar vermeden yağlanmaları almak için Blot Film, ara sıra cildinizi tazelemek için de Fix+ kullanabilirsiniz.

Ürünleri daha yakından incelemek için fotogaleriye tıklayın! 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI