Ana SayfaDüğünDüğünden Bir Gün Öncesi İçin İşinizi Kolaylaştıracak 7 Önemli İpucu

Düğünden Bir Gün Öncesi İçin İşinizi Kolaylaştıracak 7 Önemli İpucu

Düğün gününe veya daha öncesine bırakmamanız gereken bazı önemli detayları sizlerle paylaşıyoruz.

  1. Şişkinlik için maydanoz suyundan yararlanın. Taze maydanozları ılık suda bekletin ve gün içerisinde tüketin. Maydanoz, vücudunuzdaki su ve tuz kaybını önleyerek gaz oluşumunu engeller. Böylece düğün gününde olası şişkinliklerin önüne geçmiş olursunuz.
  1. Genellikle gelin düğün günü sabahın erken saatlerinde kuaför salonunda yerini alır ve uzun bir süreç başlar. Siz bu gereksiz süreyi bir nebze kısaltmak adına manikür ve pedikürünüzü bir gün önceden halledin.
  1.  Düğün ayakkabılarınızı düğünden önceki gece bir süre giyin, böylelikle ayaklarınızın şeklini  alsın. Rahat bir şekilde içerisinde hareket edebilmeniz oldukça önemli.
  1.  Rahatlatıcı bitki çayları zihninizi ve bedeninizi yatıştırır. Ertesi günü düşünmemeye çalışarak sakin bir şekilde, eğlenceli bir şeyler izleyerek bitki çayınızı yudumlayın.
  1. Düğünden bir gün önce kimle vakit geçirmek istiyorsanız ona zaman ayırın. Bu kişi sizi en çok eğlendiren, size en iyi gelen dostunuz olabilir. Ya da anne babanız, kardeşleriniz olabilir.
  1.  Uzun bir banyo ile kendinizi şımartın. Küvette saatlerinizi geçirin. Ertesi günün koşuşturmasına hazırlanırken bedeninize ılık suyun içerisinde bir süre tembellik yapma hakkı tanıyın.
  1. Zor olduğunu biliyoruz ancak kaliteli ve dinlendirici bir uyku uyumanız bu gece oldukça önemli. Kendi düğününüze yorgun bir şekilde katılmak istemezsiniz.

Fotoğraf: @honeydressing

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI