Ana SayfaGüzellikDudakları gençleştirmek için sihirli krem

Dudakları gençleştirmek için sihirli krem

Zaman içinde dudaklarınız da cildiniz gibi nem kaybeder, soluklaşır, incelir ve yıpranır. Dudak kontürünüzün bütünlüğü kırışıklıklarla bozulur. Hatta eskiden sabah evden çıkarken sürdüğünüz ruj gün boyunca dudağınızda kalırken, dudak dokusunun değişmesiyle rujunuzu gün içerisinde birkaç defa tazelemeniz bile yetersiz olabilir. Artık Absolue Lèvres Precious Cells ile zamanın izlerini dudaklarınızdan silmek elinizde!

Lancôme dudak ve dudak çevresini gözle görülür oranda gençleştiren ilk bakımı yaratmış. Absolue Lèvres Precious Cells dudak yüzeyinde çalışarak kök hücrelerin ortamına etki ederek, dudakların gençlik görünümünü geliştiren dudak, dudak çevresi ve dudak ışıltısını tekrar yakalamanızı sağlıyor. İçeriğindeki Manganez Glukonat dudak rengini, kan dolaşımını hızlandırarak canlandırırken, fındık özüyle zenginleştirilmiş kadifemsi yapısı dudakları besliyor ve ışıltısını geri kazandırıyor. Dudaklarınız gün geçtikçe nem kazanıyor ve dolgunlaşıyor.

Absolue Lèvres Precious Cells, 7 günde gözle görünür oranda daha genç görünümlü dudaklara kavuşmanızı sağlıyor. Uygulama kolaylığı sağlayan yenilikçi ambalajı ile yanınızdan ayırmayacağınız bu buluş, vazgeçilmeziniz haline gelecek.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI