Ana SayfaModaDua Lipa'dan Puma'ya Özel Koleksiyon: Flutur

Dua Lipa’dan Puma’ya Özel Koleksiyon: Flutur

Cesur markalaması, retro kesimleri ve kelebek ikonografisiyle 90’ların sokak giyiminden ilham alan “Flutur” koleksiyonunun adeta ön gösterimi özelliği taşıyan kapsül koleksiyon, dört parçadan oluşuyor. Sevenlerinin heyecanla beklediği koleksiyonun parçaları Sneaks Up İstinyePark İzmir mağazasında ve Sneaksup.com’da satışta! 

 

Dua, PUMA x DUA LIPA “Flutur” koleksiyonunda PUMA klasiklerine kendi yorumunu katıyor. Dua’nın adının ve PUMA logosunun renk değiştiren bir kelebeğe dönüştüğü yeni bir logoya sahip koleksiyonda siyah-beyaz kısa tişörtler ve siyah oversize kapüşonlular gibi kullanımı kolay ürünler öne çıkıyor. Tekstil ürünlerinin yanı sıra Dua’nın en sevdiği ayakkabılardan Mayze ise Mayze Flutur olarak koleksiyonda yerini alıyor. Ayakkabı kalın bir orta tabana, uç kısımda zikzak dikişlere ve iki bağcık seçeneğine ek olarak hem dil hem de iç tabanda Dua Lipa’nın imza logosuna ile tasarlandı.Kelebeklerin hayatında dönüşüm, umut ve metamorfoz gibi pek çok şeyi temsil ettiğini belirten Lipa; “ Geride bıraktığımız yıl boyunca kelebek benim için özellikle sembolik ve anlamlı hale geldi. Kapsülün adı olan ‘Flutur’, Arnavutça’da kelebek anlamına geliyor. Puma ile bu yeni başlangıcı kutlarken aynı zamanda mirasıma saygı göstermek için bu ismi ve logoyu seçtim” dedi.

 

Kampanya, geçmişte Lipa da dahil olmak üzere  dünyacaünlü müzisyenlerle çalışmış olan Alman fotoğrafçı Daniel Sannwald tarafından ölümsüzleştirildi. Onun yaratıcı dehası bizi; Dua’nın bir kozadan kelebeğe, karanlıktan bir renk paletine dönüşümünü gördüğümüz bu psikedelik peri masalına götürüyor. Dua, ürün tasarımının ve ilhamın gerçek bir yansıması olan bu büyülü dönüşümün yaratılmasına yardımcı olan renkli aydınlatmalar ve görsel efektlerle birlikte siyah-beyaz bir fonda çekildi.

 

Dua Lipa x Flutur kapsül koleksiyonu Sneaks Up İstinyePark İzmir mağazasında ve Sneaksup.com’da satışta! Çok daha fazlası için SNEAKS UP mağazalarını veya www.sneaksup.com  ziyaret edebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI