Ana SayfaYaşamDört Kadın Girişimciden Yepyeni Bir Sağlıklı Atıştırmalık: “Malty”

Dört Kadın Girişimciden Yepyeni Bir Sağlıklı Atıştırmalık: “Malty”

Tüketicilerin iyi yaşam dengeleri içinde doğal ve sağlıklı ürün arayışına maltın içindeki zengin besin değeri ve doğal içerikleriyle yanıt veren Malty, yüksek lif ve protein değerine sahip. Ürün aynı zamanda kalorisi düşük bir atıştırmalık olarak da öne çıkıyor.

Malty Bar’ın hammaddesi olan malt ile sunduğu zengin besin değeri, diyet lif kaynağı, yüksek protein, doğal şeker içeriği ile besleyici ve çıtırtısıyla tüketimi keyifli bir alternatif yaratıyor.

Kakaolu & Bademli, Vişneli & Fındıklı, Yer Fıstıklı ve Antep Fıstıklı olmak üzere 4 farklı çeşidiyle raflarda yerini alan doğal, vegan ve besleyici yeni nesil atıştırmalık Malty, tatlı ihtiyacına karşı sağlıklı bir alternatif sunuyor.

Malty, Anadolu Efes çalışanlarının yenilikçi fikirlerini hayata geçirebildikleri, Anadolu Efes Girişim Atölyesi’nin başarılı girişimlerinden bir tanesi. Sağlıklı yaşama değer veren, aynı zamanda damak tadına düşkün 4 girişimci kadın tarafından kurulan Malty, geçtiğimiz yıl yaklaşık yüz başvuru arasından seçildi. Kuluçka döneminde çeşitli mentorluklarla ve ar-ge çalışmalarıyla geliştirilen Malty, 4 farklı çeşidiyle raflardaki yerini alarak sağlığa lezzet katmaya başladı.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI