Ana SayfaMücevherDORANAR, Tarzıyla Işıldayan Kadınların Stiline Renk Katıyor

DORANAR, Tarzıyla Işıldayan Kadınların Stiline Renk Katıyor

DORANAR, Türkiye’de bir ilke imza atarak tasarladığı ‘Kadın Kol Düğmesi’ tasarımlarının yanı sıra İlkbahar/Yaz 2021 koleksiyonuyla da fark yaratmaya hazır. Güçlü kadınların hikayelerinin baş rolde olduğu tasarımlarda bu sezon renkli doğal taşlı tasarımlar öne çıkıyor.

Doğadan ilhamla tasarlanan aksesuarlar renkli doğal taşlarla buluşturularak daha iyi bir geleceğe atıfta bulunuyor. Doğadaki negatif enerjiyi ve karamsarlığı azaltıp renkli ve mutlu bir yaz geçirmeye odaklanan kadınlarla buluşturulmak üzere hazırlanan koleksiyonda halhal ve şahmeran tasarımları öne çıkarken küpe, bileklik, yüzük ve kolye tasarımları yer alıyor.

‘DORANAR’ Kol Düğmelerini farklı aksesuar gruplarıyla kombinleyip efsunkar bir kompozisyon yaratacak kolye, küpe, bilezik ve yüzük tasarımlarıyla stillerine özel bir fark katmak isteyen kadınlara hitap ediyor.
 
Gündüzden geceye uzanan tüm kombinlerle ahenkle buluşacak Doranar İlkbahar / Yaz 2021 koleksiyonu her kadının gardırobunda zamansız bir parça olarak kalmayı hedefliyor. İnce işçilik detayları ve renkli doğal taşların enerjisinin birleşimiyle bu yaz Doranar Kadınları tüm dünyaya renk ve ışıltı katacak.

 Doranar tasarımlarının tüm detaylarına www.doranar.com adresinden ulaşabilirsiniz.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI