Ana SayfaModaDoğanın Saflığı Tien İle Üzerinize Taşınıyor!

Doğanın Saflığı Tien İle Üzerinize Taşınıyor!

İlhamını daima doğadan alan Tien, doğaya her zaman saygılı olmayı ilke edinerek sürdürülebilir bir dünyaya inanıyor ve bunun zarafetini sizlerle buluşturuyor! Özgün kadınların moda markası olması amaçlayan Tien, Pureness adını verdiği 2022 İlkbahar/Yaz koleksiyonu ile gerçek güzelliğinizin saflık ve sadelikten geldiğini vurguluyor. Edindiği ilkeler ışığında her zaman yaptığı gibi bu sezona da doğanın birebir dokunuşlarını içeren kumaşlarla giriş yapıyor. Sürdürülebilir giyimin düz stil görünümlerinin dışına çıkmayı hedefleyen Tien, bu koleksiyonu ile birlikte zararsız üretimin ve sadeliğin sıkıcı bir tarzdan ibaret olmadığını savunuyor.
Koleksiyonunu oluşturduğu parçaları özenle seçen Tien, Pureness 2022 İlkbahar/Yaz kreasyonunda da ecoprint tekniği ile çiçek, yaprak ve köklerden elde ettiği doğal boyalarla renklendirip, desenlendirdiği kumaşlarla ortaya çıkardığı parçalara yer veriyor. Pureness koleksiyonu tamamen el işçiliği ile gerçekleştirilen, organik boyalarla ceviz, gravilla, okaliptüs ve karabiber yapraklarını kullanarak elde edilen ipek kumaşlardan üretilen tasarımları içeriyor. Sezonun cıvıltısını temsil eden çok renkli parçalara, mavi, pembe ve yeşiller ile birlikte var olan elbiseler, takımlar ve keten kumaşlarla kombine edilmiş parçalar eşlik ediyor.
Doğanın bize sunduğu eşsiz kaynakları işleyerek birer sanat eserine dönüştüren Tien’in özellikle yaz şıklığına odaklanarak çıkardığı koleksiyonu ise bir alt markası olan Tien Dream’de yer alıyor. Ekru, kahverengi, haki ve gri gibi renklerin eşlik ettiği koleksiyon, Summer Spell, Beach Glitter ve Style It Up adıyla üç bölüme ayrılarak içerisinde yer alan pantolon, etek ve elbiseler tropikal ve sade desenler ile tamamlanıyor. Günün her saatine uyum sağlayarak sizi sadelikten gelen dingin bir şıklığa ulaştıran koleksiyonlardaki bu tasarımlar sürdürülebilir yaşamı moda ile birleştiriyor.
Siz de doğaya ait bir peri gibi hissetmek için www.tienofficiel.com sitesini ziyaret edin.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI