Ana SayfaYaşamDoğa İle İç İçe Ve Kusursuz: Help Beach & Yacht Club

Doğa İle İç İçe Ve Kusursuz: Help Beach & Yacht Club

Fethiye’nin en güzel koylarından olan Gök Gemile koyunda bulunan Help Beach & Yacht Club tamamıyla kendine özgü, bir ada mantığında kendi kendine yetebilen, mükemmel denizi, içinde exclusive konaklaması, eşsiz sahil işletmesi, kaliteli ve güvenilir servisi, lezzetli restoranları ve dünya sahillerinin Akdeniz’de buluştuğu bir karaktere sahiptir. Help Beach & Yacht Club bir “Trendsetter” olarak konumu itibariyle merkezi, güvenli ve olağanüstü bir deniz, yemyeşil bir doğa ile iç içedir.

300 kişilik restoranı, 25 özel kabana, 400 şezlong, 2 bar, su sporları, sertifikalı dalış kursları, su eğlence parkı, düğün ve eventler, 16 metrelik iskele ile toplamda aynı anda 800 kişiye hizmet verebilip, yılın ortalama 2,5 aydında da 1.000 kişiye hizmet vermektedir.

Misafirler Marmaris, Göcek, Kaş, Kalkan, Ölüdeniz ve Çalış civarında oturan yerli ve yabancıların yanı sıra aynı bölgenin otellerinden sağlanan özel veya complimentary servis ile gelen yabancı turistler, İstanbul, Ankara ve İzmir’den tatilini sadece Help’de geçirmek için gelenler ve Hillside, Lyka World ve Letoonia gibi exclusive 5 yıldız tatil kompleksleri ve deniz yoluyla gelen özel bir kitleden oluşmaktadır.

Help Beach & Yacht Club, Marina-Yat Bağlama ve Exclusive Bungalow projelerinin önümüzdeki 2 yılda tamamlanması ile uluslararası arenada “en iyiler” arasında yerini alacaktır.

 

 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI