Ana SayfaSağlıkDoğa Dostu, Vegan ve Temiz İçerik: T-Brush Yeni Nesil Diş Macunu Tableti

Doğa Dostu, Vegan ve Temiz İçerik: T-Brush Yeni Nesil Diş Macunu Tableti

SLS, gluten, titanyum dioksit gibi zararlı maddeler içermeyen, hayvansal hiçbir DNA taşımayan ve hayvanlar üzerinde test yapmayan T-Brush diş macunu tabletleri Yeditepe Üniversitesi onayı ile vegan ürünler kategorisinde yer alıyor.

Son zamanlarda hayatımızda süregelen alışkanlıklarımız değişmeye ve yerini yenilerine bırakmaya başladı. İçinde yaşadığımız doğaya karşı sorumluluklarımızın farkına vararak, günlük kişisel bakımımızda daha iyi bir gelecek hayali olan yeni nesil ürünleri kullanma tercihlerimiz de her geçen gün artıyor. İşte Hacettepe Üniversitesi işbirliğiyle alanında uzman bilim insanları tarafından A’dan Z’ye Türkiye’de geliştirilen ve üretilen T-Brush diş macunu tabletleri, doğa dostu özellikleri ve temiz içeriği ile tüketicilerin beğenisine sunuldu.  

Doğa dostu
Sürdürülebilir bir yaşam için doğadan ilham aldığı formülleri doğa dostu cam malzemeler ile birleştiren atıksız ve plastiksiz %100 geri dönüşümlü T-Brush diş macunu tabletleri, uluslararası düzeyde sürdürülebilir bir çevre politikası yürütmek üzere faaliyet gösteren Forest Stewardship Council (FSC) sertifikalı ambalajlarda tüketicinin kullanımına sunuluyor.

Temiz ve vegan içerik
T-Brush diş macunu tabletleri sürdürülebilirlik ilkesini benimseyen doğa dostu tutumunun yanı sıra, tüketicilere sağlıklı ve temiz bir içerik de sunuyor. İçeriğinde SLS, gluten, titanyum dioksit gibi maddeler yer almayan T-Brush diş macunu, ayrıca hayvansal hiçbir DNA taşımıyor ve GMP sertifikalı fabrikalarda hayvanlar üzerinde test yapmadan üretiliyor. Tüm bu özellikleri ile T-Brush dis macunu tabletleri, Yeditepe Üniversitesi onayı ile vegan ürünler kategorisinde yer alan cruelty-free ürünler arasında bulunuyor.

Kişiye özel hijyen anlayışı
Özel geliştirilmiş formülü ile diş fırçalama ritüeline hem kolaylık hem ekstra hijyen getiren T-Brush diş macunu tabletler, geleneksel yöntemlerin aksine diş fırçasının diş macunu ile temasını tamamen ortadan kaldırarak yeni nesil ve kişiye özel bir hijyen anlayışı sunuyor. Aile bireyleri arasında ortak kullanılan geleneksel diş macunlarında oluşan bakteri ve virüs yayılımını önleyerek daha hijyenik bir kullanım sağlayan T-Brush diş macunu tabletleri, efervesan özelliği sayesinde ağızda dişler yardımıyla kırıldıktan saniyeler sonrasında doğal bir köpüklenme sağlıyor.  Dişlerde kalıcı bir temizlik sağlayan yeni nesil tabletler, doğal aromaları sayesinde  ağızda güzel ve ferah bir tat bırakıyor.  

Ayarlanmış doz
Geleneksel diş macunlarında doz ayarı kullanıcıya bırakılmış durumda ve her seferinde doğru dozu ayarlamak mümküm değil. Dozun fazla olması vücutta gereksiz kimyasal emilimine neden olurken, az olması da temizliğinin yeterli seviyede olmasını engelliyor. Yeni nesil T-Brush diş macunu tabletleri ise yenilikçi ve inovatif yapısı ile kullanıcıya ağız hijyeni için gerekli miktarda içerik sunuyor.
 
Kolay kullanım: Parçala, Fırçala ve Çalkala!
Ağıza alınan diş macunu tableti dişler yardımı ile parçalanır ve doğal köpüklenme saniyeler içerisinde sağlanır. Diş fırçası ile minimum 2 dakika dişler fırçalanır ve ağız su ile çalkalanır. %100 geri dönüşümlü ve sürdürülebilir ambalajlarda sunulan T-Brush diş macunu tabletleri, 90 tabletlik cam şişeleri ile günde iki kez diş fırçalama rutininde 45 günlük kullanım sağlar.

#buiştebidoğallıkvar
@tbrushcompany
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI