Ana SayfaModaDior'un En Yeni Çanta Koleksiyonu: Dior Vibe

Dior’un En Yeni Çanta Koleksiyonu: Dior Vibe

Bünyesinde barındırdığı sneaker kodlarıyla melez bir tasarıma sahip olan bu yeni arzu nesnesi, her koşulda, tüm görünümlere bir cesaret dozu ekliyor. 

Bu özel parçalar Maison’un öne çıkan sembollerinin altını çiziyor: “Christian Dior” yazısı kontrast renklerle her çantayı süslerken, sneaker tabanlarından ilhamla -Mösyö Dior’un şans tılsımı-  yıldız kabartma detaylı eklenen kauçuk taban, klasik bovling çantası modeline hareket katıyor. Koleksiyonun olmazsa olmaz aksesuarlarından birine dönüşen çantanın ton sür ton çalışılan delikli deri versiyonları, sezona özel olarak Dior Etoile, Dior Athlet  ve Dor Oblique desenleriyle süsleniyor. Adeta yeni horizonlara kaçış sözü veren bovling çantası, dış cebi ile de zarafetle fonksiyonaliteyi bir araya getiriyor. Bu modelin bir versiyonunda da Mösyö Dior’un uğuru olarak gördüğü yıldız deseni, altın ışıltısıyla kullanılıyor.

İkonik “cannage” deseninin siyah ya da beyaz deriyle kullanıldığı hobo versiyon, çift omuz askısıyla “mix&match” için seçenekleri çoğaltıyor. Gold bitişli metal tokanın “CD” harfleriyle vurgulandığı kemer ise çantanın tabanındaki “Christian Dior” yazısına eşlik ederek sportif tarzla Dior stili arasında mükemmel bir denge kuruyor.

Bu inovatif model ile, Maison’un zamansız modernite anlayışının altı her zamankinden daha fazla çiziliyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI