Ana SayfaModaDESA’nın Işıltılı Dünyası

DESA’nın Işıltılı Dünyası

Çarpıcı renk ve silüetler yazın enerjisini kış sezonuna taşırken ışıltılı aksesuarlarla süslenmiş ayakkabı ve çantalar sezonun ana teması “secret clubbing” hissini detaylarda veriyor. Keskin formlar, kalın tabanlar, büyük zincirler, havalı fermuar detaylar ve pırıltılı taşlar Desa’nın 2022-2023 Sonbahar/Kış ayakkabı-çanta koleksiyonunun ana hatlarını oluşturuyor.

Klasik tarza yeni bir soluk getiren kalın tabanlı botlar bu sezonda yerini korurken yanına kalın tabanlı laoferlar da ekleniyor. Çeşitli deri ve renk seçenekleri ile kalın tabanlı postallar, chelsea botlar ve loafer ayakkabılar bu sezonun en tarz görünümleri için ideal seçenekler oluşturuyor. Koleksiyonun Desa zanaatkarlığında üretilen kapitone detaylı çantaları özel nakış işçiliği ile zenginleşirken güncel tasarımları ile şıklığınızın tamamlayıcısı oluyor. Ayrıca yenilenen Desa monogramları ile bezenmiş kapitone çanta modelleri de bu kış renk seçenekleriyle içinizi ısıtıyor.
Sezonun en hit trendleri arasında yer alan platform tabanlar ayakkabı, çizme ve botlar da çok çeşitli modeller ile vurgulanıyor. Vintage görünümün minimal anlatımını ayakkabılara taşıyan Mary Jane modelinin babet, topuklu stiletto, platform taban gibi çeşitli formları sonbahar şıklığınızın merkezine yerleşiyor.

Yeni sezonun heyecan veren göz alıcı trendlerinden biri olan metalik renkler Desa koleksiyonunda karakteristik statement parçalarla bütünleşerek yeni mevsime iddiası yüksek bir giriş yapıyor. Dikkat çeken metalik renklerdeki çizmeler, botlar ve stilettolar “Volume up” sloganı ile spot ışıkları altında hissettiriyor.

Zamansız ve klasik çizmeler bu kış sezonunun hitleri arasında yerini alırken yaratıcı ve modern yorumlanan görünümleri ile keşfedilmeyi bekliyor. Köşeli ve yarım ay formunda minimal detaylarla süslenmiş şık ve modern görünümlü Desa çantalar, kış mevsiminin şıklığını yansıtan çizme ve botların tamamlayıcısı oluyor.
Hafta sonunun vazgeçilmezi rahatlığın ve konforun ön planda tutulduğu Desa sneakerlar canlı renkleri, çarpıcı detayları ile kış koleksiyonunda da yerini alıyor.

Bu kış şıklığınıza renk katmak istiyorsanız Desa mağazaları ve www.desa.com.tr sizleri bekliyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI