Ana SayfaModaDesa İlkbahar-Yaz Koleksiyonu Sizi Bambaşka Bir Yolculuğa Çıkarmaya Hazırlanıyor

Desa İlkbahar-Yaz Koleksiyonu Sizi Bambaşka Bir Yolculuğa Çıkarmaya Hazırlanıyor

Her anınızda yanınızda olmak ve size uyum sağlamak hedefiyle yola çıkan Desa, 2022 İlkbahar-Yaz Koleksiyonunda enerjik tasarımlarıyla göz dolduruyor. Eğlenceli ve her haliyle farklı bir ruh halini yansıtan tasarımlar koleksiyonun odağıyken estetik ve rahatlık da ön plana çıkıyor.

Hayatımızın olmazsa olmazlarından olan sneaker’lar birbirinden farklı modellerde karşımıza çıkıyor. Son trendi yakalamak için kalın tabanlı tasarımlar sunan Desa, daha klasik sneaker seçenekleri için ise koşu tabanlı seçeneklerle karşınıza çıkıyor. Sneaker’larda en büyük değişiklik ise sofistike parlak renk kullanımları ve stili belirleyen aksesuarlar… Enerjik ve hareketli bir koleksiyon hedefleyen deri uzmanı Desa; yeşil, lila, mavi ve uçuk sarı gibi renkleri rugan ve metal aksesuar kullanımları ile birleştirip çok etkileyici bir koleksiyon yaratıyor.

Yazın sıcak günlerine doğru ilerlediğimiz bu günlerde Desa, zanaatkarlığının en üst noktasından gelen espadrillerini sunuyor. Tamamen el işçiliği olan yazın gözdesi olan espadrilleri yine el yapımı rafya çantalar ile kombinleyerek muhteşem bir stil yakalayabilirsiniz. Desa’nın bu yaz koleksiyonuna büyük zincirler ve cırtlarla süslenerek fonksiyonelleştirilen takunyalar; kalın tabanlı, hacimli ve kapitone detaylı topuklu sandaletler ekleniyor. Dolgu topuklu ve yumuşak hacimli üst detaylarla hazırlanan deri sandaletler, pembe, mavi, turuncu ve mor gibi canlı renkler ile bu yazın favori trendlerini yakalamanız çok kolaylaşacak. Ayrıca tüm sandaletlere, yumuşak derilerle tasarlanan dolgulu “puffer” çantalar da eşlik ediyor.

Desa, her zamanki gibi bu sezonda da en özel anlarınız ve en şık geceleriniz için sizin en büyük eşlikçiniz oluyor. Işıltılı dokular, kristalize efektler, bu yazın en güçlü detayları arasında. Yazın her gününü bir kutlama haline çevirmek için tasarlanmış, hem günlük stilinize rahatça adapte edebileceğiniz hem de gece davetlerinin vazgeçilmez stilini tamamlayan gösterişli taşlarla süslenmiş ya da parlak rugan derilerle tasarlanmış terlik ve sandaletler koleksiyonun önemli bir bölümünü oluşturuyor.

Renk çeşitliliğine bu sezon yaptığı vurguyu iş hayatının olmazsa olmazı stiletto ile devam ettiren Desa, günlük babetlerde de aynı vurguyu yapıyor. Markanın bir klasiği haline gelen minimalist ve kare burunlu deri loafer ve babetler, rugan, egzotik kroko baskılar, yumuşak süet doku seçenekleri ve geniş renk yelpazesiyle sunuluyor. Uzman dokunuşunu öne çıkaran Desa, metal aksesuarlar ve püsküllerle de son dokunuşlarını yapmayı ihmal etmiyor.

Bu ilkbahar-yaz sezonunda Desa ayakkabı ve çantalarınız ile fark yaratmak istiyorsanız Desa mağazaları ve www.desa.com.tr ‘yi ziyaret edebilirsiniz.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI