Ana SayfaYaşamDel Mare’de Boğaza Karşı Siesta

Del Mare’de Boğaza Karşı Siesta

 
Yerel, taze ve iyi malzeme felsefesiyle lezzetli mezelerin ve hafif ara sıcakların yer aldığı menü günün yorgunluğu içerisinde “canlanma, kendine gelme” ayrıcalığı sunuyor. İspanyol ve Latinlerin öğle vaktini dinlenmeye ayıran “Siesta” kültüründen esinlenen konsept hem dostlarıyla bir araya gelmek hem de günü daha uzun ve verimli geçirmek isteyenler için hazırlandı. “Siesta”nın aksine bu konseptte canlanma için uyku değil, lezzet ve muhabbet öneriliyor. İster Cunda usulü çiğ enginarın yanında ince belli bir bardakla yavaşlayın, ister fileto levrek ızgara ve Del Mare salatası eşliğinde Boğaza karşı hafif hafif kadeh kaldırın… Del Mare’de yeni şeyler denemeyi seven her lezzet sever için ayrılmış bir masa her zaman var.

 
Müşterilerimizden İlham Aldık

Öğle vakitlerinde gelip dostlarıyla hafif mezeler eşliğinde keyif yapan müşterilerinden ilham alan Del Mare’nin öğle menüsünde kekikli, pul biberli kırma yeşil zeytin ve zeytinyağı & salatalık turşusu; közlenmiş patlıcan, atom, fava, yoğurtlu avokado, Cunda usulü çiğ enginar, barbunya pilaki, pancar turşusu, soslu çiroz, cibes arasından seçeceğiniz 3 meze; peynir topları, Del Mare salatası, fileto levrek ızgara ve soğuk baklava bulunuyor.

 
Del Mare, Boğaz manzarasının eşlik edeceği lezzet deneyimi için Avrupa yakasından gelecek misafirlerine özel tekne hizmeti de sağlıyor. Del Mare ile ilgili detaylı bilgi için web sitesi www.del-mare.com’u ziyaret edebilir veya Instagram hesabı @del_mare_istanbul’u takip edebilirsiniz.

#delmareistanbul
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI