Ana SayfaModaDefacto`nun serinleten karpuz kampanyası

Defacto`nun serinleten karpuz kampanyası

Akdeniz esintileri taşıyan koleksiyonu ile şıklığın ve rahatlığın adresi Defacto, yaz meyvelerini koleksiyonuna taşıdığı Karpuz ürünlerinde serinleten kampanya düzenliyor.  Defacto, 25 Haziran 18 Temmuz tarihleri arsında geçerli olacak Karpuz Kampanyası ile birbirinden renkli ve şık kıyafetlere en uygun fiyata en avantajlı kampanya ile sahip olma fırsatı sunuyor.  

Akdeniz esintilerini Türk giyim tarzına taşıyan Defacto’nun klasik ve modern çizgilerin sentezi ile yaza özel tasarladığı zengin karpuzlu ürünleri 3 al 2 öde kampanyası ile Defacto mağazalarında sizleri bekliyor. 

2010 yaz modasının dokularını tasarımlarına yansıtan ve Akdeniz ikliminin yansıttığı renkleri tasarımlarındaki renk zenginliği ile bütünleştiren Defacto’nun karpuz ürünleri yaz günlerinize ayrı bir canlılık ve neşe katacak.  

Defacto, kendine özen gösteren, rahatından ödün vermeden her ortamda şık ve modern görünmek isteyenlerin tercihi olmaya devam ediyor. Defacto’nun, kendini sürekli yenileyen koleksiyonunu ve özgün çizgisini www.defacto.com.tr adresinden takip edebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI