Ana SayfaAnne ve ÇocukDeepFresh’ten Probiotics Yenidoğan Doğal Islak Mendili

DeepFresh’ten Probiotics Yenidoğan Doğal Islak Mendili

Probiyotikler özellikle pandemi günlerinde daha da ihtiyaç duyduğumuz korumayı sağlıyor. Yabancı mikropları kolayca saptayan probiyotikler, potansiyel tehditlere karşı koruyucu duvar oluşturuyor. Bu probiyotiklerden elde edilen peptitleri içeren DeepFresh Probiotics Yenidoğan Islak Mendili, anne ve babaların ihtiyaç duyduğu temizliği ilk günden itibaren bebeğin cilt yapısını koruyarak sağlıyor.
 
Doğal koruma peptid teknolojisi kullanılan DeepFresh Probiotics Yenidoğan Islak Mendili, içeriğiyle bebeklerin cildini güvenle korurken aynı zamanda da doğal bir şekilde nemlendiriyor. Dermatolojik ve pediyatrik olarak test edilen hipoalerjenik DeepFresh Probiotics Yenidoğan Islak Mendili; alkol, parfüm, alerjen ve boya içermiyor.
 
Bebeklerin bugününü en sağlıklı şekilde düşünen DeepFresh, gelecek nesillerin temiz ve doğal bir çevrede yaşamaları için çabalarını da sürdürüyor. Doğal botanik liflerden üretilen VEOCEL™ kumaş hem yüzde yüz çözünebilir liflere sahip özelliğiyle döngüsel ekonomiye katkıda bulunuyor hem de yumuşak yüzeyi ve nem tutma kapasitesi ile bebeklerin hassas cildine uygun olarak formüle ediliyor.  
 
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI