Ana SayfaModaDB Berdan'dan Yepyeni Logo ve Yeni Koleksiyonlar

DB Berdan’dan Yepyeni Logo ve Yeni Koleksiyonlar

Önümüzdeki günlerde Londra’da başlayacak fuarlar kapsamında satın alma sorumlularıyla buluşacak olan iki koleksiyon da marka için ilk olma özelliği taşıyor. Koleksiyonlardan biri, tamamı erkekler için olan 2020 İlkbahar-Yaz koleksiyonuyken diğeri ara sezonlardan Resort 2020 Kadın koleksiyonu.
 
DB BERDAN 2020 İlkbahar-Yaz Erkek Koleksiyonu:

 “Urban Industrial” temalı koleksiyon; iş gücüne saygı duymak için, endüstriyel müzik kültürünün takipçileri Rivethead’den (perçin kafalılar) yola çıkarak hazırlandı. Koleksiyon, bilgiye erişim ve kontrol gücünün birincil aracı haline gelmesini eleştiren alt kültürü anlatıyor. Koleksiyona ilham olan alt kültür “Rivethead” terimi yeni değil; uzun bir süredir ya otomobil montajındaki işçileri ya da binaların ve diğer yapıların çelik çerçevelerini inşa etmek için bir metal bağlantı tipi (perçin) kullanan işçileri tanımlamak için kullanılıyor.
 
DB-BERDAN’nın bağımsız ilk erkek koleksiyonu olan Urban Industrial koleksiyonu, markanın Londra showroom’unda tanıtılırken gelecek sezondan itibaren London Mens Fashion Week’te defilyle tanıtılması planlanıyor.
 
Markanın yeni logosunu tanıtan koleksiyon, mordan gümüşe geçen kumaşlar, neon iş kıyafetleri efektleri, cyber montlar, joggerlar, blok renkler ağırlıklı denim kumaşların batiğe boyanmış hali, gömleklik kumaşlar gibi dokulara sahipken aksesuarlarda kağıt hissi veren süs etiketler, sörf kıyafetlerine benzer fermuar ipleri gibi detaylara sahip.
 
 
DB BERDAN 2020 Resort Kadın Koleksiyonu:

Markanın ilk ara sezon koleksiyonu olan 2020 Resort Kadın Koleksiyonu, sörfçü kadınlardan esinlenen detaylarla farklılaşıyor. Neon biyeler, sörfçülere has ip detayları, bu sporu anımsatan taytlar ve teknik kumaşlardan tasarlanmış parçalar sportif bir hava sunuyor. Koleksiyon, tişört-gömlek hibrit elbiseler, eşofmanlardan devşirme takımlarla rahat bir tarz sunarken sırt dekolteli streç elbiseler ve yandan büzülen yırtmaçlı elbiselerle dişil bir enerji yayıyor. Yeşil, mor, turuncu ağırlığındaki koleksiyonda metalik geçişler ve markanın imzası olan logo kullanımı da dikkat çekiyor.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI