Ana SayfaGüzellikDaha Sağlıklı Ve Aydınlık Bir Cilt İçin Neler Yapılmalı?

Daha Sağlıklı Ve Aydınlık Bir Cilt İçin Neler Yapılmalı?

Osmanlı’nın güzellik sırrı olan, harem kadınlarının parlak ve pürüzsüz bir cilt elde etmek için kullandıkları Çiğdem Çiçeği ile formüle edilmiş bir dermokozmetik markası olan COSMED, sağlıklı ve güvenilir ürünleriyle cilt sağlığını korumayı sürdürüyor.
 
Düzenli cilt temizliğinin önemi
 
Hem sağlıklı hem de parlak bir cilt görünümü elde etmek için yapılması gerekenler arasında cilt temizliği ilk sırada yer alıyor.
 
Nem kaybı yaşayan, normalden karmaya ciltlerin günlük kullanımına uygun Day to day Temizleme Jeli, kenevir tohumu yağı içeren formülüyle cildi yoğun bir şekilde besleyerek dolgunlaştırırken, cildi hem nemlendiriyor hem de ciltteki tahrişi sakinleştirmeye yardımcı oluyor.
 
Cildin doğal nem faktörlerinden “Sodyum PCA tuzu”, cildin kurumadan arındırılmasını sağlarken, onarıcı ve nem tutucu özellikleriyle “Panthenol” de cildin kendini yenileyerek tazelenmesini destekliyor. Hayvansal içerik ve sabun içermeyen ürün, hem sabah hem de akşam kullanımına uygun.
 
Cildi ölü hücrelerden arındırmak için ne yapmalı?
 
Makyaj, ölü hücreler ve kir gözenekleri tıkayarak siyah noktalar ve aknelere sebep olabiliyor. Her gün düzenli bir şekilde cildi temizlemek gözeneklerin açık kalmasını sağlayarak cilde hem sağlıklı bir görünüm veriyor hem de cildin zinde kalmasını sağlıyor. 
 
Enzimatik peeling etkisi ile cildin makyaj, ölü hücre ve kirden nazikçe arındırılmasını sağlayan toz temizleyici Alight Enzim Peeling; hayvansal içerik, soyucu asit içermeyen ve 4 mevsim kullanıma uygun formülüyle sağlıklı bir cilt temizliği çözümü sunuyor.
 
Formülünde yer alan, papaya meyvesinden elde edilen doğal enzim karışımı papain, cildi mikro düzeyde soyarak arındırırken, ölü derinin de ciltten uzaklaştırılmasına yardımcı oluyor. Alight Enzim Peeling; karakafes bitkisinden elde edilen, cildi yenileme özelliği ile birçok cilt hastalığında kullanılabilen yatıştırıcı, nemlendirici bir içerik olan Allantoin ile de sağlıklı bir cilde giden yolu açıyor. 
 
 
 
 
Karma, yağlı ve akne eğilimli ciltler temizlik için ne kullanmalı?
 
Complete Benefit Micellar Makeup Cleansing Water, karma, yağlı ve akne eğilimli ciltlere özel bir temizlik çözümü sunuyor. Complete Benefit Purifying Facial Cleanser ise derinlemesine bir temizlik çözümü sunarken; komedon ve siyah nokta oluşumuna neden olan bakterilerin ciltten arındırılmasını sağlıyor.
 
Toleransı düşük ve hassas ciltlere özel temizlik
 
Toleransı düşük, hassas ve kızarıklık eğilimli ciltlerin arındırılması için geliştirilmiş Ultrasense Micellar Cleansing Water, cildi kir ve makyajdan hassas bir şekilde arındırıyor. Ultrasense Gentle Foaming Cleanser ise cildi derinlemesine arındıran formülüyle sağlıklı bir temizlik sunuyor.
 
COSMED Cosmeceuticals’ın uluslararası standartlardaki güvenilir ürünleri; yetkili eczaneler ve Watsons mağazalarında satışa sunuluyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI