Ana SayfaModaCosmed, 2022’yi ışıltılı bir görünümle karşılamanın sırrını veriyor

Cosmed, 2022’yi ışıltılı bir görünümle karşılamanın sırrını veriyor

Osmanlı’nın güzellik sırrı olan, harem kadınlarının parlak ve pürüzsüz bir cilt elde etmek için kullandıkları Çiğdem Çiçeği ile formüle edilmiş bir dermokozmetik markası olan COSMED, sağlıklı ve güvenilir ürünleriyle cilt sağlığını korumayı sürdürüyor. COSMED, 2022’yi ışıltılı bir görünüm ile karşılamak isteyenlere özel sunduğu Skinologist serisine ait 4 ürünüyle, yılbaşında kusursuz bir görünüme giden yolun kapılarını aralıyor.
 
Skinologist: Cildinin tüm ihtiyaçları bu seride
Cildin aydınlık ve nemli bir görünüm kazanması için geliştirilen 10% Azelaic Solution, akneye eğilimli, kızarık, en hassas ciltlerin bile ışıldamasına, ve onarımına yardımcı oluyor. Centella Asiatica bitkisinin bir bileşeni olan Madecassoside ile Akne oluşumunu engelleyip azaltan solüsyon, aydınlatıcı ve beyazlatıcı etkisiyle kusursuz bir görünüm sağlıyor. Cilt hücrelerini güneş ve çevrenin yıpratıcı etkilerinden koruyarak cildi sakinleştiren güçlü bir antioksidan olan yeşil çay içeren formülüyle sağlıklı bir çözüm sunan ürün, cildi besleyip yeniden yapılandırıyor.

Aknelere elveda !
Yağlı ve akneye eğilimli ciltleri arındıran, inatçı pürüzlerlerin giderilmesine yardımcı olan peeling etkili, %2 oranında salisilik asit içeren BHA Concentrate solüsyon, tıkanmış gözeneklerde biriken sebumu ve ölü derileri ciltten arındırırken, sebum salgısını dengeliyor ve aknelerin iyileşme sürecine de destek sağlıyor. Antiseptik özelliği ile geleneksel olarak birçok cilt hastalığında kullanılan çay ağacı yağı ve ak söğüt özü içerikleriyle desteklenen formülüyle cilt üzerinde gelişen hassasiyeti yatıştırıp geniş gözenek görünümünün azalmasına yardımcı oluyor.

Daha parlak ve pürüzsüz bir cilt
Kuru ve hassas ciltler için özel olarak geliştirilen, cilt yüzeyindeki ölü deriyi uzaklaştırarak cilt tonu eşitsizlikleriyle pürüzleri azaltmaya yardımcı olan 5% Mandelic Fluid, kolajen üretimini desteklerken yaşla beraber artan kolajen yıkımının da önüne geçiyor. Cildi derinlemesine nemlendirirerek nemi hapseden ürün, yumuşak krem – jel dokusuyla cildin daha esnek, parlak ve pürüzsüz görünmesini sağlıyor.
 
Tıkanmış gözenekleri temizlemenin en sağlıklı yolu
Cildi pürüzlerinden arındıran, aydınlık bir görünüme kavuşmasını sağlayan yüz ve vücut köpüğü AHA&BHA Foaming Wash, ölü derileri anında arındırıp cilt tonunu eşitlerken, gözeneklere derinlemesine işleyerek sebum salgısının dengelenmesini de sağlıyor. Yumuşak köpük dokusuyla zenginleştirilmiş formül, cildin nem tutma kapasitesini arttırıp onarıcı ve yatıştırıcı etki gösteriyor.
COSMED Cosmeceuticals’ın uluslararası standartlardaki güvenilir ürünleri; yetkili eczaneler ve Watsons mağazalarında satışa sunuluyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI