Ana SayfaYaşam`Concerto Barocco-Creatures-Mi Favorita` İstanbul&#8217da

`Concerto Barocco-Creatures-Mi Favorita` İstanbul&#8217da

Dünya bale repertuarının önde gelen eserlerinden oluşan “Concerto Barocco, Creatures ve Mi Favorita” bale çeşitlemesi; Paris Operası`nın baş dansçılarından olan Jose Martinez ve dünyaca ünlü koreograflar Patrick De Bana ve George Balanchine’in dansçılarından olan Nanette Glushak`ın yönetiminde 5-7-9-12-13-23-28 ve30 Ekim tarihlerinde Kadıköy Belediyesi Süreyya Sahnesi’nde olacak.

Programın ilk eseri olan “Concerto Barocco”, Nanette Glushak’ın yorumuyla sahnelenecek. Ayrıca eserin müziği Johann Sebastian Bach imzası taşıyor. “Creatures” adlı ikinci eser, Patrick De Bana tarafından sahneye koyuluyor ve Dhaffer Yousef’in performansıyla hem görsel hem müzikal bir şölen vaat ediyor. Programın son eseri olan “Mi Favorita”nın müziği Gaetano Donizetti’ye ait. Başta dansçıların partnerlerini, sonrasında kostümlerini değiştirmesi gibi yaratıcı unsurlar içeren bu özgün eserin orijinal kostüm tasarımı ise Agnes Letestu’ya ait.  

 

Bu bale çeşitlemesi, kadrosunda İlke Kodal, Selim Borak, Tülay Yalçınkaya, Berk Sarıbay, Deniz Zirek, Melih Mertel, Zuhal Balkan, Erhan Güzel, Ebru C. Atay, Deniz Özaydın, Elif Korugan, Egemen Kement, Ömer Erenler, Cem Ü. İndere gibi başarılı dansçıları barındırıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI