Ana SayfaModaColumbia, Kış Sporlarında Keyfi En Üst Seviyeye Çıkarıyor

Columbia, Kış Sporlarında Keyfi En Üst Seviyeye Çıkarıyor

Hava koşulları kar üzerindeki kayak çizgilerini bulamayacağınız kadar hızlı değişiyorsa Columbia’nın Bugaboo™ II Fleece Interchange montları tam size göre! Kış sporlarında üstün konfor sunan Bugaboo™ II Fleece Interchange montları her hava koşulunda 1 mont ile 3 farklı kullanım sağlıyor. Bu Interchange montları ister her parçayı tek başına isterseniz de ikisini birden kullanarak maceranıza yoğun kar yağışlarında bile hız kesmeden devam edin! Bugaboo™ II Fleece Interchange montlar Omni-Heat™ ve Omni-Tech™ teknolojileri ile üstün sıcaklık ve koruma sağlayarak kış sporları tutkunlarına üstün fonksiyonellik sunuyor.

 

Açık havada geçirilen zamanı keyifli hale getiren Columbia ile sıcak kalmaya iç katmandan başlayın! İhtiyacınız olan tüm özellikleri aynı anda bir üründe sunan MIDWEIGHT II Uzun Kollu İçlik vücudun ön ve arka kısmına gelen, bölgelere ayrılmış termal yansıtma teknolojisi ve nefes alabilen, teri uzaklaştıran yan parçaları ile kış aylarında da üstün konfor sağlıyor.

 

Kayak veya snowboard… Üstün fonksiyonellik sunan Columbia teknolojileri tüm kış sporlarınızda sizi zorlu hava koşullarından koruyor!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI