Ana SayfaTeknolojiÇocuk ve Aile Sayfası Apple Music'te

Çocuk ve Aile Sayfası Apple Music’te

Eğitime yönelik müziklerden motivasyon amaçlı müziklere kadar, çocukların saatlerce şarkı söylemesini dans etmesini ve öğrenmesini sağlayacak şarkıları içeren Okula Dönüş, Çocuklar için Egzersiz, Oyuna Devam!, ABC ile Eğlence, Şarkılarla Say! ve çok daha fazlasını içeren yeni listelerin keyfini çıkarabilirsiniz. 
Apple Music Çocuk ve Aile kategorisinde, küçük süper kahramanlar için Süper kahraman şarkılarıyla dolu yeni Süper Kahraman Şarkıları veya güçlü kadın karakterleri desteklemeye yönelik mesajlar içeren prenses şarkılarıyla dolu Prenseslerin Gücü çalma listesi gibi, genç ve çılgın düş güçlerini canlandırmaya yönelik yeni çalma listeleri de ilk kez sunuluyor. Ayrıca genç pop severler için Tüm Aile İçin Pop ve heyecanlı korsan hikayelerini sevenler için Küçük Denizciler gibi çalma listelerini ve çok daha fazlasını şimdi bu adreste bulabilirsiniz. 

Apple Music Çocuk ve Aile alanında, banyo zamanından yemek saatine, dans saatine ve daha fazlasına kadar hemen her duruma uygun çalma listeleri ve videolar sunuluyor. Çocuk müziklerinin çeşitliliği o kadar arttı ki ebeveynler ve çocuklar şimdi favori şarkıları üzerinden birlikte eğleniyorlar. Bir zamanlar, çocuk müzikleri ninnilerle ve kuşaktan kuşağa geçen oyun şarkılarıyla sınırlıydı. Bugünlerde ise, seçenekler sonsuz. Çocuk müzikleri çok büyük bir değişim yaşadı. Bugün tüm ailenin sevdiği muhteşem müzikler sunuluyor. Çocuk ve Aile, Apple Music’te en hızlı büyüyen kategorilerden biri ve bu pandemi sırasında ebeveynler için giderek daha da önemli hale gelen bir araç işlevi görüyor. Çalma listelerimizi, çocukların ve tabii ebeveynlerin çok seveceğini bildiğimiz yeni müzikler çıktıkça, editörlerimiz tarafından her gün güncelleniyor. 

Pandemi sürecinde, Apple Music’te Çocuk ve Aile içeriklerini dinlemek için harcanan sürede önemli bir artış görüldü. En dikkat çeken nokta da, ailelerin aktif kalmanın ve eğlenmenin yollarını araması nedeniyle Ailece Dans Partisi ve Çocuklar İçin Dans Partisi, Tüm Aile İçin Pop ve Çocuklar İçin İspanyolca Şarkılar gibi popüler çalma listelerinde dikkat çekici bir artış gözlendi ve Çocuklarla Yolculuk çalma listemiz, bu yaz sosyal mesafeye uyarak tatil yapmak üzere yola çıkan aileler için kurtarıcı oldu. Apple Music ile, iPhone, CarPlay, Apple Watch, iPad, iPod Mac ve Apple TV’nizde veya internette kesintisiz bir şekilde müzik dinleyebilirsiniz. Apple Music, Android cihazlarda da kullanılabiliyor.
 
Ayrıca, Apple Music aile üyeliğiyle altı aile üyesi aygıtlarında sınırsız Apple Music erişiminden yararlanabiliyor. Her aile üyesi kendi kişisel müzik arşivine sahip oluyor ve dinlemeyi sevdiği şarkılara göre müzik önerileri alıyor. 
 
Apple Music’in aile üyeliği hakkında daha fazla bilgiyi buradan edinebilirsiniz.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI