Ana SayfaGüzellikClarins Vital Light

Clarins Vital Light

Işık bakımı ile yılların izini silmek sizin elinizde. Yaşlanma karşıtı ve ışıltı kazandırıcı özelliği için ilk defa  yaşlanma karşıtı bakım uzmanı, Vital Light ile, öncü bitkilerin yenileyici özelliğinden ilham alarak daha sağlıklı, daha ışıltılı cilt görünümü sağlayan bir ürün ortaya çıkardı.

Clarins’in son yenilikleri Vital Light gündüz ve gece kremleri sıkı bir cilt ve daha az kırışıklık vaad ediyor. Son buluş: Vital Light Gündüz ve Vital Light Gece; anti-ageing cilt bakım ikilisi, yılların izlerini yaşlanma karşıtı ”ışığın” etkileriyle siliyor.

4 patent ile korumalı bu devrim, açıkça Clarins Cilt bakım uzmanlığının arkasındaki gücü tescilliyor, testlerle kanıtlanmış güçlü bitki özlü, etkili bir buluş.

İlk defa, botanik araştırmacılar üç eşsiz bitki özünün yeniden canlandırma faydalarını bir cilt bakım formülünde buluşturuyor. Botanikçiler biyolojik çeşitliliği  yeryüzünün en kurak yerlerinde tekrar yaratan bu bitkileri  “öncü” olarak adlandırıyorlar.

Vital Light Gündüz ve Vital Light Gece, yoğun çalışmaların ürünüdür.  Proteinlerin oksitlenmesi, dermis’deki değişiklikler, kontrolsüz melanin üretimi ve zayıf mikrosirkülasyon  sonucu, cildin aydınlığında azalma olur. Vital Light serisi bu etkilere karşı savaşır.  İçeriğindeki sıkılaştırıcı ve           uzman çizgi –kontrol formülü sayesinde cilt bakımını bir adım ileriye taşıyor.

Clarins’in iddası bilimsel kanıt ve gözlemlere dayalıdır. Yaşları 21 ile 71 arasında, 150 kadın üzerinde yapılan araştırmaların sonuçları cildin ışığı yansıtma kapasitesinin 40 yaşından sonra azaldığını açıkça göstermiştir. 50 yaşında ise, cildin “aydınlığının” yaklaşık %34’ünün kaybedildiği kaydedilmiş.

Vital Light’ın etkisi, farklı etnik kültürlerden gelen 360 gönüllü tarafından test edilmiş. Clarins Vital Light cilt bakımı, kadınlara,  genç bir cildin sağlıklı ve ışıltılı görünümünü yeniden kazandırmasına yardımcı oluyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI