Ana SayfaYaşamÇırağan Palace Shop ile Evdeki Yılbaşı Sofralarınıza Lezzet Seçenekleri Ekleyin

Çırağan Palace Shop ile Evdeki Yılbaşı Sofralarınıza Lezzet Seçenekleri Ekleyin

Çırağan Palace Shop, Saray Lezzetlerini Evinizde Sofralarınıza Taşıyor

Yılbaşı gecesini kendi evinizde geçirmek istiyorsanız saray sofrasından mahrum kalmak zorunda değilsiniz. Dilerseniz kendi sofranıza, dilerseniz de yeni yıla birlikte gireceğiniz arkadaşlarınız için hediye olarak Çırağan Palace Shop‘tan seçimler ekleyebilirsiniz.

Çırağan Palace Shop ile dilediğiniz Saray lezzetleri istediğiniz adrese geliyor. Web sitesinden verebileceğiniz siparişle inci çeşnili kaz ciğeri terrine, somon havyarı ile sunulan karides kokteyl, nar gibi kızarmış, dışı çıtır çıtır içi yumuşak enfes iç pilavı, kızarmış kestane ve karamelize kış sebzelerinin yanı sıra; yılbaşı sofralarının yıldızı bütün kızarmış “Kandıra” hindisi, leziz sosu ve fırınlanmış patateslerle servis edilen “Beef Wellington”, kestaneli “yule log” kütük pastası, yılbaşına özel çikolatalı baklavalar ve daha nice lezzet sofralarınızda sizle ve misafirlerinizle buluşuyor.

Çırağan Palace Shop web sitesi aynı zamanda Aralık ayı boyunca Çırağan Sarayı pastane şefleri tarafından ev yapımı olarak özenle hazırlanan ve birbirinden leziz yılbaşı ruhunu yansıtan çikolatalar, kurabiyeler, tatlılar, zencefilli kurabiyeden evler, “yule log” kütük pastalar ve daha fazlasıyla damaklarını lezzetlendirmek isteyenleri veya sevdiklerine ayrıcalıklı bir hediye vermek isteyenleri bekliyor. Dileyenler siparişlerini otele gelip teslim de alabilecekler.

Sarayda Konaklamalı Yılbaşı Kutlaması Alternatifi

Çırağan Sarayı’nda konaklayan misafirler sevdikleriyle birlikte bu yılbaşında odaya özel servisle enfes yılbaşı kutlama menüsünü alabilirler. Bu geceye özel sunumlarla ve servislerle hazırlanan keyifli atıştırmalıklarla yapılacak kutlama 3,550 TL gibi bir bütçeye sahip. 2021 yılına görkemli Çırağan Sarayı’nda ihtişam ve ışıltı içinde başlangıç yapmak isteyenleri özel bir konaklama deneyimi bekliyor. Lüks odalarda konaklama seçenekleri ve birçok özel deneyimle birleşen yılbaşı konaklama paketi için 0212 326 45 00’ı arayabilir ya da reservationoffice.ciraganpalace@kempinski.com adresine e-posta atabilirsiniz.
 
 
 
 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI