Eğer tasarım ayakkabıları hak eden tek bir kız kaldıysa, o kesinlikle Cinderella olmalı! Umutsuz ev hayatı, korkunç kız kardeşleri, kötü kalpli üvey annesi, eski kıyafetleri ile imdadına yetişen yaşlı peri olmasa gün yüzü göremeyecek olan Cinderella.. Şimdiye kadar pek çok filmi, hatta çizgi filmi çekilen bu masalın şimdi yeni filmi geliyor. Mart 2015`te vizyona girecek olan film için dünyaca ünlü ayakkabı tasarımcıları ise bir araya geldi ve bu masal prensesi için birbirinden güzel ayakkabılar tasarladılar.
Şeffaf detaylar ve Swarovski taşlarla süslenen ayakkabıları Nicholas Kirkwood, Jimmy Choo, Charlotte Olympia, Salvatore Ferragamo, Jerome Rousseau, Stuart Weitzman, Paul Andrew, Alexandre Birman ve Rene Caovilla gibi ünlü isimler tasarladılar.
Harrods, Saks Fifth Avenue, Galeries Lafayette, Excelsior Milano, Moskova`da Tsum, Tokyo`da Isetan, Dubai`de ise Level Shoe District`te satılacak olan ayakkabılar Sevgililer Günü`nden hemen önce piyasaya sunulacak.