Ana SayfaGüzellikCiltte Aydınlanma Dönemi "Güzellikten Rol Çalan Işıltı”

Ciltte Aydınlanma Dönemi “Güzellikten Rol Çalan Işıltı”

Ani hava değişimleri, sıcaklar, soğuklar cildi hasara uğratarak, yorgun ve yaşlı görünmesine neden olur. Mevsim geçişlerinde cildinizin bakım rutinini formülize edilmiş ürünlerle yenilemenin tam zamanı. Görünür biçimde beslenmiş, sağlıkla parlayan bir cilde ulaşmak artık o kadar zor değil; Dermoskin’in son mucizesi Be Bright, cildinizde hissedilebilir bir yenilenme sağlayarak doğal bir anti-aging etkisi sunuyor. Eğer daha sıkı, daha güçlü ve daha dolgun bir cilde sahip olmak istiyorsanız, Be Bright serisinin gözle görünür anti-aging gücü tüm ihtiyaçlarınıza cevap verecek. Tüm eczanelerden kolayca ulaşabileceğiniz Dermoskin ürünleri,  avantajlı ve ulaşılabilir fiyatlar ile de vazgeçilmeziniz olmaya aday…

Işıltının İksiri; Be Bright

Cilt bakımının joker ürünlerine aday Be Bright, yoğun ve doğal içerikleriyle cildi güçlendiriyor ve yeniden yapılandırıyor. İçeriklerindeki antioksidanlar, temel yapı taşları ve zengin yağlarla cildi şımartan bu ürünler, etkili bir cilt bakımı ritüeli için favorilerden. Karşınızda Dermoskin ailesinin en yeni ve etkili üyeleri; 
 
Be Bright Arbutin Kompleks Krem

Arbutin Kompleks Krem Be Bright serisinin en güçlü leke açıcısıdır. Ciltte leke oluşumunu önlemeye, oluşmuş lekelerin rengini açmaya, cilt tonunun düzenlenmesine yardımcı olur. Tüm cilt tiplerine uygundur.

Be Bright Likit Fondöten SPF 50+ 33 ml

Tüm cilt tiplerine uygun olup leke oluşumunu baskılayarak kapatıcı özelliği ile cilt kusurlarını kapatır. Tüm cilt tipleri için kullanıma uygundur.

Niacinamide; Cildi nemlendirir. Leke ve sivilce oluşumunu önlemeye ve gidermeye yardımcı olur.
Hyaluronic Acid; Cildin nemlenmesine ve kırışıklık derinliğinini azalmasına yardımcı olur.                             Ceramide Complex; Cildin nemlenmesine, bozulmuş lipit yapısını düzenlemeye yardımcı olur.
Glycyrrhiza Glabra Root Extract; Cilt beyazlatma, leke ve kırışıklık giderici etkileri vardır.         
Hammamelis Vigiana Extract; Anti bakteriyel etkilidir. Siyah nokta ve sivilce oluşumunu önler.
Zanthoxylum Bungeanum Fruit Extract; Kırışıklık, yatıştırıcı ve kaşıntı giderici özelliği vardır.

Be Bright Aha / Bha Krem

Cildin aydınlanması, leke ve ince çizgiler, kırışıklıklar, sivilce sivilce izleri ve siyah noktaların giderilmesi, gevşeyen cildin elastikiyet kazanması için cilde bakım yapar. Normal ve yağlı ciltlerin kullanımına uygundur. Sadece gece uygulanır. 
 
Be Bright Aydınlatıcı Tonik

Tüm cilt tipleri için kullanıma uygundur. Cildin aydınlanmasına, renk tonunun düzenlenmesine, kendisinden sonra kullanılacak kremlerin emilimlerini arttırmak için cildi temizlemeye ve ph’ını ayarlamaya yardımcı olur. Tüm cilt tipleri için kullanıma uygundur.

Be Bright Peptit Kompleks Krem

Tüm cilt tiplerine uygun yaşlanma karşıtı ve uzun süreli nemlendirme özelliği olan bakım kremidir. Tüm cilt tiplerine uygundur.

Palmitoyl Pentapeptide-4; İnce çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltmaya cilt tonunu düzenlemeye ve cildin elastikiyetini arttırmaya yardımcı olur.                                                                                         
Acetyl Hexapeptide-37;
Alın ve göz kenarlarında oluşan mimik kırışıklıklarının gevşemesini sağlar.                                
Saccharide Isomerate; Ciltte 72 saat boyunca süren nemlendirme etkisi vardır. ECOCERT sertifikalıdır. Hyaluronic Acid; 5000Da ve 1-1,5MDa boyutuyla ciltte dolgunluk yaratarak kırışıklık derinliğini azaltır.
 
Be Bright Retinil Yüz Serumu

Tüm cilt tipleri için leke oluşumunu ve kırışıklıkları önlemeye karşı kadifemsi yapıda bir serumdur. Normal ve yağlı cilt tiplerinin kullanımına uygundur.

Vitamin A (Retinyl Palmitate) %1; Yaşın ve güneşin etkisiyle oluşan kırışıklık ve lekelerin azalmasında etkilidir. En az Hassasiyet yapan ve en kolay formüle edilebilen A vitamini türevidir.                                               Vitamin E ( Tocopherol Acetate) %5; Serbest redikallere karşı güçlü bir antioksidandır. Cildi Uv ışınların zararlarından korumaya, leke ve kırışıklık oluşumunu engellemeye yardımcı olur. Hasar görmüş cildi yatıştırıcı etkisi vardır. Sadece gece uygulanır. Hamilelerin kullanımı önerilmez. 
 
Be Bright Vitamin C Plus Krem

Tüm cilt tiplerine ve 12 ay kullanıma uygundur. Leke oluşumunu baskılar, cildi soymadan lekelerin rengini açar. Kırışıklık oluşumunu engellemeye ve cildin elastikiyetini arttırmaya yardımcı olur. Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur. 

Vitamin C ( Sodıum Ascorbyl Phosphate)%3; Güçlü antioksidan olup cilt lekelerinde etkilidir.                                
Vitamin E (Tocopherol Acetate)%2,5; Leke ve kırışıklık oluşumunu engellemeye yardımcı olur. 
Glycyrrhiza Glabra Root Extract%1; Cildi nemlendirmeye ve leke oluşumunu önlemeye yardımcı olur.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI