Ana SayfaGüzellikCildin Tüm İhtiyacı Yenilenen QNET Physio Radiance Serisi'nde!

Cildin Tüm İhtiyacı Yenilenen QNET Physio Radiance Serisi’nde!

QNET için özel olarak İsviçre’de geliştirilen ve İtalya’da üretilen Physio Radiance Serisi, bir cildin ihtiyacı olan temizleme, nemlendirme, anti age ve besleyici özelliklerini ayrı ayrı ürünlerle sunuyor. Kadınlar için güzellik ışıltısı Physio Radinace Serisi’nde gizli…
 

Physio Radiance Gentle Foaming Temizleyici

Yumuşacık, köpüksü dokusuyla tüm cilt tipleri için ideal olan Physio Radiance Gentle Foaming Temizleyici, ultra hafif yapısıyla öne çıkıyor. Physio Radiance Gentle Foaming Temizleyici cildi derinlemesine temizliyor.

Physio Radiance Boosting Essence

Cildin elastikiyetini gözle görülür şekilde artıran besleyici aktif maddeler ve antioksidan açısından zengin nemlendirici losyon olan Physio Radiance Boosting Essence, cildi sıkıştırır ve nemlendirir. Makyaj öncesi cildi nemlendirmek için idealdir.

Physio Radiance Firming & Lifting Double Serum

Canlandıran ve sıkılaştıran, sıkılaştırırken aynı zamanda nemlendiren iki farklı serum tek kutuda sunuluyor. Physio Radiance Firming & Lifting Double Serum, yaşlanma etkileri ile savaşırken, cilt tonunu eşitleyerek daha taze ve genç bir görünüm sunuyor. Kutunun içinden çıkan serumlardan ilki, doğal sıkılaştırmayı, lifting (kaldırmayı) ve cilt tonunu eşitlemeyi destekleyen bileşenler içerir. İnce çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü önemli ölçüde azaltmaya ve önlemeye yardımcı olur. Sıkılaştırırken yoğun nem veren ikinci serum ise, cilt kuruluğu ve kusurlarından kaynaklanan kırışıklıklara karşı etki sunuyor.

Physio Radiance Repair Göz Kremi

Ultra hafif, hızlı emilen dokusu ile Physio Radiance Göz Çevresi Kremi, kırışıklıkların görünümünü ve mevcut yaşlılık lekelerinin görünümünü azaltmaya yardımcı oluyor. Düzenli kullanım sonrasında göz çevreniz ve cildiniz daha genç ve daha canlı bir görünüme sahip oluyor.

Physio Radiance Restoring Gündüz Kremi

Cildinizdeki ışıltıyı ortaya çıkaran ve yaşlanma etkilerini geciktirmeye yardımcı olan Physio Radiance Restoring Gündüz Kremi, cildinizi nemlendirmek ve beslemek için mükemmel bir çözüm sunuyor. Cildin gün boyu daha nemli kalmasını sağlarken, cildi makyaja hazırlıyor.

Physio Radiance Regenerating Gece Kremi

Cildi gece boyu besleyip, nemlendiren Physio Radiance Regenerating Gece Kremi, ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltmaya yardımcı oluyor. Yaşlanma karşıtı bileşenleriyle cilde içten gelen bir ışıltı veriyor.
 

Cildin kendi kendini yenileme ve onarma yeteneğini temel alan benzersiz bir bakım deneyimiyle yılları geriye sarmaya yardımcı olan Physio Radiance serisine www.qnetturkiye.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI