Ana SayfaMagazinChristina Aguilera, Britney Spears'ın İddialarına Yanıt Verdi

Christina Aguilera, Britney Spears’ın İddialarına Yanıt Verdi

Britney, 2008’den bu yana babası Jamie’ye verilen 13 yıllık bir vasiliğin altında yaşıyordu. Vasilik mahkeme kararı ve halkın #FreeBritney kampanyasının desteğiyle sona erdi. 

Britney, vasilikten sonraki hayatı hakkında özgürce konuşmak için Instagram hesabından paylaşımlar yapmaya başladı hatta annesi Lynne’in de yaşadıklarında suçu olduğunu belirtti.

Geçen hafta bir Instagram Hikayesinde Britney, bir zamanlar Mickey Mouse Club’daki meslektaşı ve arkadaşı Christina Augilera’ya sitem etti ve Christina’nın Spears hakkında “konuşmayı reddettiği” videoyu  paylaştı.

2021 Latin Grammy’lerinde çekilen görüntülerde Christina’ya, vasiliğin feshedilmesinin ardından Britney ile herhangi bir iletişiminin olup olmadığı soruluyor.

Yanındaki bir adam – muhtemelen tanıtım ekibinin bir üyesi – Christina cevap vermeden önce “Hayır, bugün bunu konuşmuyoruz” yanıtını veriyor: Augilera da “Yapamam, ama onun için mutluyum.” diye ekliyor.

Şimdi, Christina’ya yakın bir kaynak, ABD yayını HollywoodLife ile özel bir röportajda yıldızın duygularını açtığını belirtti. Kaynak, “Christina Britney’den cevap alacağını beklemiyordu, bu eleştiriye gerçekten şaşırdı” dedi.

“Açıkçası artık birbirleriyle yakın arkadaş değiller, ama aralarında Christina’nın hala koruması gerektiğini düşündüğü bir geçmişleri var. Şimdi ise Christina açıkça yalan olduğunu bildiği bazı sorunları çözmek için Britney ile özel olarak konuşmak istiyor.

Adil olmak adına, Christina’nın bu yıl Haziran ayında Britney’nin durumu hakkındaki düşüncelerini paylaştığı tweetleri belirtmekte fayda var:

Dahası, bu yılın Temmuz ayında Christina’nın Britney Spears’ın vasiliğini sona erdirmek için yasal bir fon oluşturan bir ünlüler grubunun parçası olduğu ve aralarında Mariah Carey, Miley Cyrus ve Britney’nin eski sevgilisi Justin Timberlake’in de bulunduğu söylentileri çıkmıştı.

Britney şu anda ne kadar çok destek alırsa o kadar iyi olduğundan aralarındaki buzları eritmek için Christina’nın bahsettiği o özel konuşmayı yapmalarını umuyoruz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI