Ana SayfaGüzellikChic Nail Spa and Beauty Lounge'da Kendinizi Şımartın

Chic Nail Spa and Beauty Lounge’da Kendinizi Şımartın

CHIC NAIL SPA AND BEAUTY LOUNGE  1,5 yıl kadar önce Nişantaşı –Valikonağı üzerinde en iyiyi hedefleyerek hizmete başladı. Açıldığı günden itibaren güzel işler yaparak müşterilerini memnun etmeyi ve güzellik sektröründe adını duyurmayı başardı. Dünya standartlarında,yenilikleri takip eden ve yeniliklere öncülük eden,diğer meslektaşları tarafından örnek alınan bir işletme olmayı hedefledi. En yüksek kalitede eşit hizmet veren,misafirlerinin kendilerini güven içinde hissettikleri ve tüm beklentilerini karşılayabildikleri bir hizmet zinciri oluşturdu.

CHIC NAIL SPA AND BEAUTY LOUNGE ‘ın en önem verdiği şeyler; hijyen ,profesyonel bir ekip, doğru ürünler , en  kaliteli servis ve müşterilerin kendilerini evlerinde gibi hissedeceği sıcak ve adlarındaki gibi “CHIC” bir ortamda hizmet vermek.

Ayrıca Chic Nail’de bir kadının birçok güzellik ihtiyacını karşılayıp çıkabileceği birçok hizmet bir arada sunuluyor. Manikür, pedikürden, son zamanların trendleri protez tırnak ve kalıcı ojeleri ,çeşit çeşit nailartları çok seveceksiniz.

İpek kirpik –kalıcı makyaj ; yaz aylarına daha pürüzsüz bir cilt ile girmeniz için cilt bakımları ve lazer epilasyon ; bunların yanı sıra el-ayak bakımlarından bütün stresinizi atacağınız  çeşitli masaj seçenekleriyle yollarına devam ediyorlar.

Ayrıca her zaman yenilikçi ve olmayanı hedefleyen yapılarıyla dünyada adını duyuran ve Orta Doğu’da sektörü elinde bulunduran bircok yeniliği getiren KOKO NAIL markasını da Türkiye’ye getirdikleri için fazlasıyla gururlular. CHIC NAIL SPA AND BEAUTY LOUNGE sadece bir güzellik salonu değil; hem perakende hem de meslektaşlarının kaliteli ürünleri temin edebilecekleri büyüyen bir marka.
  
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI