Ana SayfaMagazinCher: Tacizden Hasta Taklidiyle Kurtuldum

Cher: Tacizden Hasta Taklidiyle Kurtuldum

Emmy, Altın Küre ve Oscar ödüllü pop ikonu Cher, son olarak Mamma Mia! Here We Go Again filmiyle beyazperdedeydi. Hürriyet’ten Barbaros Tapan’a konuşan Cher, yeni filmi için, “Hayatımda çalıştığım en kolay ve zevkli projeydi. Filmde çalışan herkes çok sakin ve huzurluydu. İtiraf ediyorum, sete ilk gittiğimde çok sinirliydim. Buna rağmen herkes bana fazlasıyla nazik ve saygılı davrandı” dedi.

Hollywood’da tacizlere karşı başlatılan “Me Too” hareketini destekleyen Cher de başından taciz vakası geçmiş bir sanatçı. Cher, yaşadığı olayı şöyle anlattı:

“Çok ünlü bir yapımcıyla uygunsuz bir hadise yaşadım. İsmini vermek istemiyorum. 28 yaşındaydım. Film çekmek istiyordum, yapımcıya film yapma isteğimden bahsettim. Görüşmek için evine çağırdı. Gittiğimde birkaç garip davranışı oldu. Ortamın normal bir toplantı ortamı olmadığını anladım. Annemin uyarıları aklıma geldi. Çünkü o da zamanında filmlerde figüranlık yapmıştı ve piyasada neler olup bittiğini bilen bir kadındı. Neyse… Yapımcı eğer istediklerini yaparsam beni kadroya alacağını söyledi. Böyle bir şey beklemiyordum çünkü zaten şöhret olmuştum. Filmde oynamasam bile bir kariyere sahiptim. Ortamdan kurtulmak için tek çarem hasta numarası yapmaktı. Çok kötü hissetmeye başladığımı söyledim ve oradan ayrıldım. Eve gittim, ‘Bu adam bu gece nasıl rahat uyuyacak?’ diye düşündüm. Çünkü hareketleri o kadar yakışıksızdı ki. İnanamadım. Çok ünlü bir yapımcıydı.”

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI