Ana SayfaYaşamCharlize Theron’lu Atomic Blonde Aksiyonu Artırıyor

Charlize Theron’lu Atomic Blonde Aksiyonu Artırıyor

Daha önce fragmanlarıyla büyük heyecan uyandıran Atomic Blonde, David Leitch’in imzasını taşıyor. John Wick’in ardından Deadpool 2‘nin kamera arkasına geçmeye hazırlanan yönetmen bu sefer soğuk savaş döneminde geçen bir hikaye anlatıyor. 1989 yılında geçen filmde MI6 için çalışan Lorraine Broughton önüne çıkan her türlü zorluğu aşabilecek bir ajan olarak karşımıza çıkıyor. Yeni bir göreve atanan Lorraine’in devrimin eşiğindeki Berlin‘e gitmesi gerekiyor. Yol, iz bilmediği bu şehirde ona David Percival yardımcı oluyor. O çok gizli belgeleri bulmakla görevli olduğunu zannederken tuzağa düşürüldüğünü anlıyor. Her şey bir anda hayatta kalma mücadelesine dönüşüyor.
 
Yetenekleriyle hayranlık uyandıran kahramanımıza Charlize Theron hayat veriyor. Ona James McAvoy, John Goodman, Til Schweiger, Eddie Marsan, Sofia Boutella ve Toby Jones gibi isimler eşlik ediyor.
 
Paylaşılan sahnede ise Lorraine’in dövüş yeteneklerine şahit oluyoruz. Dönemin hitlerinden biri olan George Michael’ın Father Figure şarkısı eşliğinde zorlu koşullardan çıkmayı başarıyor. Sırf bu sahne bile bizleri harika bir aksiyon filmi beklediğini gösteriyor. Unutmadan, Atomic Blonde filmi 28 Temmuz‘da vizyona girecek.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI