Ana SayfaGüzellikChanel Le Rouge Collection No.1

Chanel Le Rouge Collection No.1

Makyaj yaparken kırmızı, dudaklar ve tırnaklar için alışılmış bir seçim olabilir. Peki ya gözler, kirpikler veya yanaklar için kırmızı kullanır mısınız?

Chanel‘e 2014 yılında katılan tasarımcı Lucia Pica‘nın ilk koleksiyonu Le Rouge Collection No.1 bu hafta satışa çıktı. Koleksiyonun tamamında kırmızı rengi hakim. Açık parlak kırmızı, sardunya renkleri, yakut rengi, şarap rengi, gelincik rengi ve domates kırmızısı gibi çeşit çeşit tonlarda kırmızı bu koleksiyonda mevcut.

Kendisi de kırmızı rujundan vazgeçmeyen Lucia Pica koleksiyon hakkında “Dudak rengi olarak kırmızı bariz, ama bu koleksiyonla amacımız düzeni biraz bozmaktı. Ben kırmızıyı seviyorum, Coco Chanel de seviyordu ve kırmızı yanaklarımız kızarınca doğal olarak gelen bir renk. Tenimizde doğal olarak var. Yaptığımız şey rengin dokusu ve tonuyla oynamak ve beklenmedik bir şey ortaya çıkarmak.” dedi.

Koleksiyondaki ruj renkleri harika, en parlaktan en koyusuna kadar kırmızı tonu mevcut. Ama koleksiyonu asıl eşsiz kılan makyajın beklenmedik, alışılmadık alanlarında kırmızı kullanımını teşvik etmesi. Örneğin, sınırlı sayıda üretilen “Subversif” isimli bordo renkli maskara gözlerde şaşırtıcı derecede yumuşak bir görüntü yaratıyor. Göz makyajı için iki adet hazırlanan krem farların biri kan kırmızısı, diğeri ise koyu bir şarap renginde ve kadifemsi bir dokuya sahip.

Kampanya fotoğraflarında ürünlerin tanıtımı için oyuncu Kristen Stewart’ı seçen Lucia Pica, ürünlerin etkisi ve kullanımı hakkında “Benim için bu tamamlanmış bir görüntü yakalamak, kırmızıyı göz kaleminden göz kapaklara, oradan kirpiklere kadar taşımak demek. Böyle güzel bir kırmızı göz farı uyguladıktan sonra siyah maskara ile bitirmek bana uygunsuz geliyor, bu yüzden bu koleksiyon bütün elementlerin birbirine uyumlu bir şekilde uygulanıp belirli bir atmosfer yaratması için tasarlandı.” diyor.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI