Ana SayfaModaÇarpıcı Tasarımların Sahibi: Loud

Çarpıcı Tasarımların Sahibi: Loud

Cesaret’ten ilham alınarak hazırlanan benzersiz formalara sahip olan Loud, 2022’-23 Sonbahar/Kış koleksiyonu For theBold ismini taşıyor. Cesur giyinmek, benzersizliği ve karmaşıklığı dengeler düşüncesi ile hazırlanan bu eşsiz koleksiyon, özgüven ve cesareti karakterize eden kadınlarla buluşturuluyor. Vintage esintilerle harmanlamış yeni moda parçalarla, avangart ama aynı zamanda class, sokak stili ve lüks tasarımların birleşimi, feminen tarzı maskülen dokunuşlar ile birleştirip sezona yeni bir soluk getiriyor.

Kendi içerisinde üç bölüme ayrılan koleksiyonun ilk bölümü daha minimal tarzlar için gündüzden geceye geçişi kolaylaştıran parçalardan oluşuyorken, ikinci bölümünde ise yeni ve Loud’a özel eşsiz tasarımlardan gece kullanımına uygun parçalar bulunuyor. Üçüncü bölümünde ise markanın kendi imzasını taşıyan aksesuarları ile birleştirilmiş feminenaynı zamanda maskülen havası veren detaylar göze çarpıyor.

Koleksiyonun yarattığı çizgiye uygun olarak cesareti sembolize eden koyu mavi ve siyah renklerin ön planda olduğu hit parçalar, feminen esintilerle harmanlarak kendine güvenen ve tarz kadınların stillerine hakimlik kuruyor.

Tasarımlarda desenler yerine cesareti somutlaştıran boldkumaşlar kullanılarak markanın stil çizgisi ile bütünleşen tasarımlar şık ve göz alıcı bir görünüm sunuyor. Koleksiyonun vazgeçilmezleri arasında olan lüks görünümü sunan bodyler, class ve maskülen ceketler, deri crop üstler ve zarif braletlerkoleksiyonu vazgeçilmez kılıyor.

Tüm günü kapsayan, gündüz ve geceye uyarlanabilecek bir koleksiyon olan For the Bold kendini özgür, özel ve cesur hissettiren modern tasarımlarıyla güçlü kadınların yaşam stillerini tamamlamasını hedefliyor.

Loud, kadınlara giydikleri zaman kalabalıklar içinde bile her zaman fark edilecek olan stil gürültüsünü ve eşsiz özgüveni vereceğini vaat ediyor.  

Siz de bu eşsiz tasarımlara sahip olan koleksiyona erişmek istiyorsanız  www.loudismoregood.com u ziyaret edebilirsiniz!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI