Ana SayfaGüzellikCanlı ve ışıltılı L`Absolu Crème de Brilliance

Canlı ve ışıltılı L`Absolu Crème de Brilliance

Sıcaklıkların arttığı yaz aylarında, kış boyunca beklediğimiz  yaz tatilini yapmanın zamanı geldi. Güneş altında bronzlaşıp dinleneceğimiz  zamanlar kimilerimiz için başladı. Lancôme hem güneş etkisiyle kuruyan dudaklarınıza ihtiyacı olan nemi sağlayan, hem de canlı ve ışıltılı tonlarıyla en çarpıcı görünümü elde edeceğiniz L’Absolue Crèam de Brilliance’ ı sunuyor.

Kadınsı ve sofistike renk tonları ile L’Absolu Rouge’un yeni renk ailesi L’Absolu Créme De Brilliance, tüm dünya kadınlarını büyülüyor. Canlı ve ışıltılı tonlarıyla farklı ihtiyaçları karşılamaya yönelik L’Absolu Crème de Brilliance, yeni teknolojisi ve bakım yapan özelliği ile bayanların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

L’Absolu Crème de Brilliance dolgun görünümlü dudaklara sahip olmak isteyen bayanların tercihi. Hyaluronik asit ile zenginleştirilmiş formülü, dudaklarda gözle görülür oranda hacim sağlıyor. Bu yaz bir yandan canlılık kazanan dudaklarınız bir yandan da  arzu ettiğiniz dolgunluğa kavuşacak.

İlk uygulamadan itibaren dudaklarınızdaki ışıltıyla büyüleyeceksiniz. L’Absolu Crème de Brilliance farklı renk seçenekleriyle dudaklarınıza parlaklık kazandırırken, özel fırçası sayesinde dudak çizgilerinizi belirginleştirecek.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI