Ana SayfaModaCamper Ecoalf ile Sürdürülebilir Modeller

Camper Ecoalf ile Sürdürülebilir Modeller

Camper’ın Sonbahar/Kış 2020 koleksiyonunun bir parçası olan ikonik Courb modeli, %100 geri dönüştürülmüş naylon saya, bağcık ve astarların yanı sıra %50 geri dönüştürülmüş dış taban ile yeniden tasarlandı. Ecoalf ile yeni işbirliği, geri kazanılan plastik şişeler, kumaş artıkları ve endüstriyel atıklardan elde edilen yenilikçi kumaş ve iplikleri içeriyor.

Camper’ın yüksek kalite standartlarından ödün vermeden etkisini en aza indirgemek için sürekli olarak yenilikçi yeni yollar bulma hedefi doğrultusunda, Camper Together ile Ecoalf, markanın bugüne kadarki en çevre dostu ayakkabısı ve sürdürülebilir ayakkabı tasarımı için yeni olasılıkları temsil ediyor.

Buna ek olarak, Camper, plastik okyanus atıklarının geri kazanılması ve geri dönüştürülmesi için İspanya ve Tayland’daki balıkçılar ile birlikte çalışan Ecoalf Vakfı’na, satılan her bir çift için 2€ bağışlayacak. Camper, kuruluşundan bu yana, çevre üzerindeki etkisini en aza indiren yüksek kaliteli ayakkabılar üretmenin yollarını deniyor. Markanın 1975 yılında piyasaya sürdüğü ilk ayakkabısı olan ve geri dönüştürülmüş kamyon lastikleri, kanvas kumaş ve hurda deri kullanılarak yapılan Camaleón, markanın öncü ruhunu temsil ediyor. 2000 yılında Camper, üretim sürecini basitleştirme, israfı azaltma ve sadece üç temel bileşenle bir ayakkabı oluşturmaya odaklanan orijinal bir konsept olan Wabi’yi piyasaya sürdü: bir çorap, hindistancevizi lifi astar ve tek parçalı, enjeksiyonla kalıplanmış bir dış yüzey.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI