Ana SayfaMagazinCambridge Ailesinin Noel Kartı Fotoğrafına Tepki Yağdı

Cambridge Ailesinin Noel Kartı Fotoğrafına Tepki Yağdı

Prens William ve Kate Middleton, dört gün önce Noel kartı karelerini Instagram hesaplarından paylaştılar. O günden bu yana sosyal medyada bu fotoğraf büyük ses getirdi ve eleştiri yağmuruna tutuldu. Sosyal medya hesaplarından fotoğrafı eleştiren kişiler kraliyeti duyarsızlıkla suçladı.

Nedeni ise fotoğrafın, ailenin bu yıl gittiği Ürdün tatilinde çekilmiş olmasıydı. Birleşik Krallık’ta seyahat etmeyi zorlaştıran birçok seyahat kısıtlaması olmasına rağmen, Cambridge’lerin, Kate Middleton’ın çocukluk döneminde kısa bir süre yaşadığı Ürdün’e özel bir aile gezisi yapmaları ve bu kareyi Noel kartına eklemeleri duyarsızlık olarak yorumlandı. 2021’in pek çok insan için hayatta kalma mücadelesi ve seyahat gibi bazı şeylerden mahrum kalmayla geçerken kraliyetin eğlenceli tatillerinden bu fotoğraf karesinin paylaşılması kraliyet hayranlarını dahi gücendirdi.

 

Fotoğrafta eleştirilen bir diğer nokta ise zemindeki hayvan kürkü oldu. Twitter ve TikTok kullanıcıları “Ölü bir hayvanın üzerinde mi oturuyorlar?” şeklinde şaşkınlıklarını dile getirdiler.

 

Her şekilde Cambridge’lerin 2021 Noel kartları sınıfta kalmış gibi görünüyor.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI